Rode bieten spaghetti
Rode bieten spaghetti
Maaltijd
diner
,
vleesgerecht
Porties
Prep Tijd
2
pers.
15
min.
Porties
Prep Tijd
2
pers.
15
min.
Ingrediënten
500
g
gekookte rode biet(en)
1
bosje
bos of lente uitjes
in ringetjes
2
teentjes
knoflook
uitgeperst
2
el
gras roomboter
peper & zout
Vlees
300
g
kippendijen of kipfilet
peper, zout en kerriepoeder
4
el
gras roomboter
Instructies
Kruid het vlees en braad deze gaar in een stukje roomboter, gebruik je kippendijen laat ze dan lekker lang sudderen.
Maak sliertjes van de rode biet, heb je geen spiraalsnijder dan kan je ze ook grof raspen.
Roerbak de lente ui met het knoflook in de boter.
Roerbak de rode biet mee tot hij warm is.
Breng op smaak met zout en peper.