Roergebakken spinazie
Roergebakken spinazie
Porties Prep Tijd
4pers. 15min.
Porties Prep Tijd
4pers. 15min.
Instructies
  1. Snij de rode pepers (zonder pitjes), sjalotjes, knoflook en koriander heel fijn.
  2. Verwarm de olie en bak hierin de fijngesneden groente, koriander en kerriepoeder.
  3. Ontvel in de tussentijd de tomaten door ze in te kerven en even in heet water te dompelen.
  4. Snij de tomaten in stukjes en voeg ze toe aan het prutteltje voor circa 5 minuten.
  5. Wok in een andere pan de spinazie in gedeeltes snel en op hoog vuur tot het is geslonken.
  6. Laat de spinazie uitlekken en snij deze met 2 messen fijn.
  7. Voeg het toe aan het tomatenprutje, warm het even goed door en breng op smaak met zout en peper.
  8. Strooi op het laatste de cashewnoten er overheen.
Notities

Je kunt dit gerecht eventueel nog uitbreiden met een stukje kipfilet, bijvoorbeeld van dit recept.