geraspte (geiten)kaas knoflookpoeder en peper tauge ui(en) lunch

Roergebakken Tauge

Roergebakken Tauge
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
1 pers. 5 min.
Servings Prep Time
1 pers. 5 min.
Roergebakken Tauge
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
1 pers. 5 min.
Servings Prep Time
1 pers. 5 min.
Ingredients
Servings: pers.
Instructions
  1. Snij de uien fijn en roerbak deze glazig in de roomboter.
  2. Voeg de taugé toe en de kruiden en bak het snel beetgaar.
  3. Strooi de kaas erover en laat het even meesmelten.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet