Romige groente schotel
Romige groente schotel
Porties Prep Tijd
4pers. 25min.
Kook Tijd
20min.
Porties Prep Tijd
4pers. 25min.
Kook Tijd
20min.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Schil de aardappelen, snij ze in kleine stukjes, kook ze 10 minuten voor en leg ze onderin een ovenschaal.
  3. Snij de bosui, paprika en champignons klein, pers de knoflook uit en roerbak alles kort in wat olijfolie of kokosvet.
  4. Roerbak de spinazie in delen tot de bladeren zijn geslonken en laat vocht er uit lekken in een vergiet.
  5. Snij de gewokte spinazie klein met 2 messen, hussel het door de roergebakken groente en breng het op smaak met zout en flink wat peper.
  6. Verdeel de groente over de aardappels en verdeel hier de kaas en pijnboompitjes over.
  7. Plaats de schaal voor circa 20 minuten in de oven.
Notities

Denk je dat je tafelgenoten hier niet genoeg aan hebben, dan kan je natuurlijk altijd nog een stukje vlees erbij serveren.