Rösti van knolselderij
Rösti van knolselderij
Porties Prep Tijd
4pers. 20min.
Kook Tijd
10min.
Porties Prep Tijd
4pers. 20min.
Kook Tijd
10min.
Instructies
  1. Schil de knolselderij en rasp deze fijn.
  2. Voeg alle ingrediënten toe en roer het goed door elkaar.
  3. Verwarm wat boter in een pan en vorm met 2 lepels hoopjes beslag.
  4. Bak de rosti rondjes aan beide kanten zodat ze stevig worden en mooi bruin. Je kunt eventueel de oven zachtjes aanzetten en daar de rosti’s die klaar zijn in warm houden.
  5. Kruid de kipfilet met de kruidenmix en braad deze in de tussentijd gaar.
  6. Serveer er nog een groene salade bij voor wat extra groente.
Notities

Hier kan je een kruidenmix vinden waarmee je allerlei vleessoorten kunt kruiden. Heb je wat over dan kan je ze ook koud morgen als lunch opeten.