basilicum blaadjes bloemkool geraspte (geiten)kaas hüttenkäse Italiaanse kruiden peper & zout rucola sla zongedroogde tomaatjes diner vegetarisch

Rucola stamppot

Rucola stamppot
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 20 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 20 min.
Rucola stamppot
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 20 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 20 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Snij de bloemkool in kleinere stukken en kook deze in circa 15 minuten gaar.
  2. Snij de gedroogde tomaatjes klein.
  3. Giet de bloemkool af en stamp deze fijn met de rucola, hüttenkäse, de helft van de geraspte kaas en de Italiaanse kruiden.
  4. Warm het nog even goed door, breng op smaak met peper en zout en meng de tomaatjes er doorheen.
  5. Garneer het met de blaadjes basilicum.
Notities

Je kunt er eventueel nog een stukje vlees bij serveren voor je tafelgenoten.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet