Spaghetti Bolognese met courget
Spaghetti Bolognese met courget
Porties Prep Tijd
4pers. 15min.
Porties Prep Tijd
4pers. 15min.
Ingrediënten
Instructies
  1. Snij de courgette met een spiraalsnijder op de fijnste stand in sliertjes. Heb je geen spiraalsnijder gebruik dan een kaasschaaf om in de lengte dunne plakken van de courgette te snijden en snij die dan vervolgens weer in dunne sliertjes.
  2. Bak de uien met de knoflook glazig in wat olijfolie.
  3. Voeg het gehakt toe en bak deze rul.
  4. Voeg daarna de tomatenpuree, de olijven, de tomatenblokjes en de kruiden toe en laat het op een laag vuurtje pruttelen zodat alle smaken goed vrijkomen en de saus iets dikker wordt.
  5. Doe de sliertjes courgette in een schaal, giet er kokend water over en laat het 5 minuten staan.
  6. Giet de sliertjes af en serveer ze met de bolognese saus, bestrooi de pasta op het bord nog met de geraspte kaas.