Stoofpotje
Stoofpotje
Porties Prep Tijd
4pers. 15min.
Kook Tijd
2uur
Porties Prep Tijd
4pers. 15min.
Kook Tijd
2uur
Ingrediënten
Serveren met
Instructies
  1. Snij het vlees in kleinere stukken en kruid deze met zout en peper.
  2. Bak het vlees kort aan in wat roomboter en haal ze uit de pan.
  3. Snij de uien in ringen, de wortels in stukjes van circa 1 cm en pers de knoflook.
  4. Bak het allemaal kort aan in wat roomboter en voeg het vlees er weer bij.
  5. Roer de tomatenpuree erdoor en breng het geheel met het water, het bouillonblokje en de laurierblaadjes aan de kook.
  6. Sudder het stoofpotje op een laag vuur in circa 2 uur gaar.
  7. Bereid intussen de rijst of bloemkoolrijst en serveer dat erbij.
Notities

Wil je zo min mogelijke koolhydraten eten vervang dan de rijst door bloemkoolrijst. Hier kan je het recept vinden.