Curry
Curry
Porties
4personen
Porties
4personen
Ingrediënten
serveren met
Instructies
  1. Snij alle ingrediënten in kleine stukjes.
  2. Bak de uien en gember circa 2 minuten aan en voeg daarna de knoflook en de bleekselderij toe.
  3. Voeg de tomatenblokjes, kokosmelk, tomatenpuree en de kruiden toe en breng dit aan de kook.
  4. Voeg de sperziebonen, wortels en zoete aardappel toe en laat dit 15 minuten zachtjes koken.
  5. Voeg daarna de blokjes vis, paprika, bloemkoolroosjes, courgette en kidneybonen toe.
  6. Laat dit nog circa 10 minuten doorpruttelen op een laag pitje tot ook de courgette en bloemkool zacht is.
  7. Breng intussen de rijst aan de kook of als je het helemaal kh-arm wilt maken maak dan nog wat bloemkoolrijst (zie link hieronder).
  8. Serveer de curry met de (bloemkool)rijst.
Notities