bos of lente uitjes feta gele paprika knoflook mosterd olijfolie ongebrande cashewnoten peper & zout rode paprika rucola sla tomaat/tomaten witte wijnazijn zwarte wortels diner lunch vegetarisch

Warme groente salade

Warme groente salade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 pers. 20 min.
Porties Prep Tijd
2 pers. 20 min.
Warme groente salade
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 pers. 20 min.
Porties Prep Tijd
2 pers. 20 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Snij de wortels in plakjes en kook deze beetgaar in circa 10 minuten.
  2. Snij de paprika en lente-ui in kleinere stukken en roerbak deze samen met de knoflook in wat olijfolie.
  3. Snij de tomaten in partjes.
  4. Doe de noten in een blender en hak ze fijn.
  5. Voeg dan de olijfolie, azijn, mosterd en peper en zout toe en draai het tot een dressing.
  6. Leg de sla onderin een grote schaal met de tomatenpartjes, verdeel de lauwe groente over de sla en verkruimel de feta eroverheen.
  7. Giet de dressing erover heen en eet smakelijk!

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Diverse soorten ademwerk

ademworkshops Evelina zinger LCP

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet