Wortel pasta
Wortel pasta
Porties Prep Tijd
4pers. 10min.
Kook Tijd
10min.
Porties Prep Tijd
4pers. 10min.
Kook Tijd
10min.
Ingrediënten
Instructies
  1. Maak fijne sliertjes van de wortels. Het mooiste effect krijg je met een spiraalsnijder, een super leuk apparaat voor groente te bewerken. Heb je die niet dan kan je ook met de kaasschaaf fijne plakken maken en die weer in sliertjes snijden.
  2. Laat de sliertjes 10 minuten in een pan gekookt water staan.
  3. Roerbak het gehakt in de olijfolie en breng het op smaak met zout en peper.
  4. Fruit het uitje, de knoflook en de courgettes tot ze zacht zijn en doe het daarna samen met de basilicum en de pijnboompitjes in de blender.
  5. Mix de saus tot een glad geheel en breng verder op smaak met zout en peper en eventueel nog wat pesto.
  6. Meng alle ingrediënten door elkaar en strooi er nog wat pijnboompitjes overheen.
Notities

Voor de foto heb ik het geheel even naast elkaar gelegd want dan zie je beter wat er allemaal in zit maar je mag alles door elkaar husselen.

13876618_1030868260343167_4218322320987086846_n

Bewaren