wraps met bloemkoolrijst
wraps met bloemkoolrijst
Maaltijd
diner
,
vleesgerecht
Porties
Prep Tijd
4
pers.
15
min.
Porties
Prep Tijd
4
pers.
15
min.
Ingrediënten
500
g
rundergehakt
1
bloemkool
circa 600 gr
2
teentjes
knoflook
1
rode peper
2
ui(en)
1
tl
kerriepoeder
3
el
sojasaus
peper & Keltisch zout
1
krop
gemengde sla
(gras)roomboter om te bakken
Instructies
Snij de knoflook en peper heel klein.
Snij de uien in stukjes en bak deze met de knoflook en peper in wat boter.
Voeg het gehakt toe en bak dit snel bruin.
Breng op smaak met de kruiden en de sojasaus.
Maak de bloemkoolrijst klaar (zie link hieronder) en verwarm deze door het gehakt mengsel.
Serveer de gehakt in een groot blad ijsbergsla en rol deze voorzichtig op als een wrap.
Notities
Kijk
hier
hoe je de bloemkoolrijst maakt.