Zalmtartaartje
Zalmtartaartje
Maaltijd
diner
,
lunch
,
visgerecht
,
voorgerecht
Porties
2
pers.
Porties
2
pers.
Ingrediënten
200
g
zalmfilet
2
bos of lente uitjes
2
el
kappertjes
Dressing
2
tl
wasabi
1
el
olijfolie
1
el
dille
Tip: verkrijgbaar in een potje bij de diepvriesafdeling!
3
el
citroensap
2
el
mayonaise
suikervrij
Serveren met
groene salade naar smaak
rijstwafel of speltcracker
Instructies
Snij de zalmfilet in kleine blokjes en de bosuitjes in ringetjes en meng alles met de kappertjes.
Meng alle ingrediënten van de dressing met elkaar en roer deze door de zalmfilet.
Gebruik een kookring om hem in een mooie vorm te serveren of gebruik een kopje bekleed met huishoudfolie.
Serveer het zalmtartaartje met een salade en eventueel een cracker of rijstwafel erbij.