Zoete aardappels met Biefstuk Stroganoff
Zoete aardappels met Biefstuk Stroganoff
Maaltijd
diner
,
vleesgerecht
Porties
Prep Tijd
4
pers.
15
min.
Kook Tijd
15
min.
Porties
Prep Tijd
4
pers.
15
min.
Kook Tijd
15
min.
Ingrediënten
600
g
ossenhaas biefstuk
in stukjes
50
g
kokosolie
100
g
ui(en)
5
g
paprikapoeder
80
g
rode paprika
125
g
champignons
3
teentjes
knoflook
200
ml
crème fraîche
4
takjes verse peterselie
40
g
tomatenpuree
800
g
roerbakgroente naar smaak
500
g
zoete aardappel(en)
peper & zout
Instructies
Kook de zoete aardappels gaar in circa 15 minuten.
Fruit de ui, het paprikapoeder, de paprika, champignons en het knoflook in 5 minuten in een beetje kokosolie.
Bak op het laatste de tomatenpuree voor 1 minuut mee.
Voeg de crème fraîche toe en breng het op smaak met zout en peper.
Bak in een andere pan de biefstuk stukjes kort (bruin van buiten, rood van binnen) in wat kokosolie en kruid deze met peper en zout.
Meng de stukjes biefstuk met de saus.
Wok de roerbak groenten als de aardappels gaar zijn en voeg die samen met de aardappels.