Meer detoxtips

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Door de detoxkuur kan je wat ontgiftingsverschijnselen krijgen. Afhankelijk van je normale eetpatroon kunnen er klachten komen als misselijkheid, vermoeidheid, duizeligheid, lichaamsgeur, opgezette buik en hoofdpijn. Ook kan je misschien even niet goed naar de wc. Dit zijn tekenen dat je lichaam bezig is met reinigen. Probeer rustig aan te doen, voldoende te slapen en 1 ½ liter water/thee per dag te drinken

Gemberthee
Heb je een gevoelige maag dan is gemberthee een hele fijne oplossing daarvoor. Giet een liter gekookt water op een paar plakjes gember en laat het goed trekken. Drink dit gedurende de dag om de spijsvertering te helpen. Gember is ook nog eens rustgevend voor de maag en gaat misselijkheid tegen.

Borstelmassage
Het borstelen van de huid stimuleert de ontzuring van je lichaam, stimuleert je doorbloeding en geeft bovendien een gladde huid. Gebruik een zachte huidborstel met 100% natuurlijk materiaal en borstel de droge huid vanaf de voeten met licht strijkende bewegingen richting het hart. Dus van je voeten omhoog richting je buik en vanaf je handen naar je schouders. Bij je borstkast weer naar beneden richting je hart en bij de buik omhoog richting je hart. Het is belangrijk dat je niet hard borstel en plekjes die gevoelig zijn sla je over. Borstel op de droge huid en douch daarna (het liefste koud) af.

Detoxjuice
Een super combinatie om je lichaam te reinigen is de Detoxjuice, drink een glas van deze juice een half uur voor elke maaltijd of snack voor een optimaal effect!

Ingrediënten:
-2 liter water
-1 citroen
-1 grote geschilde komkommer
-2 eetlepels fijngehakte gember (geschild)
-circa 10 blaadjes munt

Werkwijze:
1. Laat de muntblaadjes 5 minuten trekken in wat gekookt water
2. Schil de citroen, snij deze in stukken en pureer het samen met het gember en de komkommer en wat water in de blender.
3. Meng het met het muntwater en verdeel het over 2 flessen.
4. Vul de flessen aan tot 1 liter en zet het in de koelkast.

Darmreiniging
Wil je het helemaal goed aanpakken dan is een darmreiniging tijdens en na de smoothie 3-daagse een aanrader. De aangekoekte laag afval en gifstoffen in je darmen wordt op deze manier afgevoerd wat ervoor zorgt er ook voor dat je minder detox verschijnselen krijgt.

Bij Nicole van het Colon Health Center in Purmerend (www.colonhealthcenter.nl) kun je bijvoorbeeld terecht voor colon hydrotherapie. Op een veilige en comfortabele manier kan je hier het detox proces vergemakkelijken.

Het valt onder alternatieve geneeswijze wat betekend dat je het in een aanvullend pakket vergoed krijgt en het niet van je eigen risico af gaat!

Het advies is om 3x een spoeling te doen:

-Op de 2e of 3e dag van de afbouwweek

-Op de dag vóór de smoothie 3-daagse

-1 of 2 dagen ná de smoothie 3-daagse

Neem je 3x een spoeling dan krijg je als extraatje van Nicole een probiotica kuur mee voor een week. Hiermee bouw je de weer goede bacteriën op en geef je een extra boost aan je darmen.

Je kunt Nicole bereiken via info@colonhealthcenter.nl of bellen met 06-46635677

Ga terug naar de detox startpagina[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]