Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website Gezondblog.nl en Club Gezondblog. Door 1 van deze sites te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Geen vervanging van arts of therapeut
De informatie op Gezondblog.nl en Club Gezondblog is met veel enthousiasme en de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Onjuistheden en onvolledigheden zijn echter niet uit te sluiten  De B.V.Gezondblog, Nico Oud en Evelina Zinger kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site.

De informatie op kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een behandelaar, medisch specialist of arts en is slechts een bron van algemene informatie en soms ook onze persoonlijke visie op de onderwerpen. Raadpleeg bij lichamelijke of psychische klachten altijd eerst een (huis)arts.

Gezondblog kan, bij wijze van service, links of verwijzingen bevatten naar andere sites. Gezondblog is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites, geeft geen garantie met betrekking tot de inhoud en betrouwbaarheid van deze sites en is evenmin aansprakelijk voor schade of letsel direct of indirect voortvloeiend uit de inhoud daarvan.

Affiliate
Daarnaast bevatten sommige artikelen van Gezondblog affiliate links. Dat betekent dat de link meteen naar een winkel gaat waar het product waar over is geschreven gekocht kan worden. Koop jij iets via die link dan krijgen wij daar een kleine vergoeding voor. Jij betaalt zelf gewoon de normale prijs maar helpt daarbij ons een beetje om het blog te kunnen blijven draaien.

Reviews
Daarnaast worden er wel eens producten naar ons opgestuurd met de vraag of we het willen testen. Bij producten die binnen onze persoonlijke visie passen doen we dat graag maar we laten onze review niet leiden door de leverancier. Als we van te voren al zien dat het product niet bij ons past dan weigeren het product.

Gezondblog behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.

Privacy policy
Hier kun je onze officiële privacy policy vinden. Het komt er in het kort op neer dat jouw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinde dan dat wij je informatie kunnen toesturen van leuke blog berichten of aanbiedingen. En je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven.

Als je vragen of opmerkingen hebt  neem dan contact met ons op.

 

Dit ben ik!

Zijn wij al vrienden?

VIP Club Gezondblog

1 op 1 coaching?

Het boek is uit!

Log hier in voor de leden omgeving

Je bent nog niet ingelogd.
» Aanmelden
» Wachtwoord vergeten?

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet