Adverteren op Gezondblog?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Met de site Gezondblog hebben we een groot bereik in Nederland. Onze doelgroep heeft interesse in gezonde en bewuste keuzes maken. Ook komt het thema duurzaamheid vaak terug in onze onderwerpen. Daarnaast proberen we in onze artikelen te focussen op mentale gezondheid en hoe je als een completer en blijer mens door het leven kunt gaan.

Advertorial plaatsing op Gezondblog.nl:

Het is mogelijk om jouw bedrijf, verhaal, artikel of product onder de aandacht te brengen via een gesponsord bericht (advertorial) of een review. Zelf een advertorial aanleveren is mogelijk, maar wij kunnen in overleg ook een artikel schrijven.

Neem contact met ons op om onze mediakit te ontvangen: evelina@gezondblog.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5308″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_grid post_type=”post” max_items=”3″ grid_id=”vc_gid:1669712667925-d2345333-cc04-9″][/vc_column][/vc_row]

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl