Over gezondblog

Ik wil graag de lezers van Gezondblog stimuleren naar een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen. Dit betekent niet dat je alleen maar mager en vetarm eet en altijd op dieet bent. Ook niet dat je jezelf elke dag naar de sportschool moet slepen om daar een paar uur zwetend door te brengen.

Het gaat er in mijn beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. Dat je geniet van je lichaam, het goed verzorgt en waardeert. Dat je een eetpatroon en een manier van leven vindt die bij jou past en een manier van bewegen kiest welke je fijn vindt. Dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Want oprecht genieten past ook prima in een bewuste levensstijl. Ik wil je graag laten zien hoe ook jij lekker kunt eten zonder dat je de nadelen ervan ondervindt.

Met de artikelen, die ik samen met andere bloggers schrijf, wil ik je inspireren en motiveren. Offline ben ik actief via het platform van LCP.nl. Ik organiseer trainingen, workshops en geef ademcoaching in groepen en individueel.

De onderwerpen

We schrijven op Gezondblog over de volgende onderwerpen:

Interesse in adverteren via een review, winactie of blogpost? Kijk dan even hier.

Wie schrijven er mee?

Op dit moment worden de blogposten voornamelijk geschreven door Evelina Zinger, Nico Oud en gastbloggers.


Evelina Zinger

“Lekker in je lijf” is meer dan alleen de titel van mijn boek. Voor mij vat het samen wat mijn drijfveer is. Het gevoel van lekker in je lijf zitten is iets waar ik persoonlijk lang mee heb gestruggeld en ik weet daarom hoeveel pijn daar kan zitten. De eerste stap om hier mensen mee te helpen was voeding, iets wat voor mij bekend terrein is. Maar je goed voelen behelst zoveel meer en dat overbrengen aan anderen is mijn grootste missie. Dat is ook de reden dat ik me hebt verdiept in vitaliteitscoaching en speciaal de ademtherapie.

Gezondblog is het platform waarin alles voor mij samenvalt. Vanuit Gezondblog deel ik mijn kennis en ervaring op het gebied van de adem, voeding, bewustwording en zelfontwikkeling. Ik reik hierbij de tools aan en de inspiratie voor iedereen die ook met meer energie door het leven wil gaan. Door de investeringen die ik heb gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling dmv opleidingen, coaching, retraites en gezonde voeding kan ik anderen heel goed helpen om in hun kracht te komen staan.

In ben ademtherapeut en orthomoleculair voedingsdeskundige en inspireer graag andere met mijn gehele toolbox.

Naast het coachen en onderhouden van Gezondblog heb ik een grote interesse in spiritualiteit en bewustzijn en ben ik gek op dansen. Ook ben ik nog de trotse moeder van twee heerlijke puberjongens en ben ik zeer gelukkig met mijn man Patrik.


Nico Oud

In het dagelijks leven ben ik Business coach. Een druk bestaan en daarom ook bedreven in ‘lifehacking’. Dit kwam ook goed van pas toen ik besloot om het roer om te gooien en gezonder te leven. Ik wil snel resultaat zien en zo min mogelijk ‘pijn lijden’ 😉 Mijn tips zijn dan ook goed geschikt voor mensen met een drukke agenda.

Ik ben een autodidact en verslind informatie alsof het heerlijke koekjes zijn. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe kennis en volg alle ontwikkelingen op het gebied van voeding, afvallen, fitness en gezondheid in z’n algemeenheid. Primair doe ik het voor mezelf, maar ik deel mijn kennis graag op Gezondblog.nl


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Hanneke Kiel-de Raadt

Hallo, ik ben Hanneke en ik schrijf het liefst over persoonlijke verhalen van mensen. Wat ik zo interessant vind aan interviewen is de verrassende verhalen die mensen te vertellen hebben; hun dromen, passies en manieren van denken. Achter elk gezicht schuilt wel een mooi verhaal, of het nou gaat over het werk dat je doet, de dromen die je als kind had, of de hobby waar je helemaal warm voor loopt. Die verhalen probeer ik naar boven te halen. Daarnaast heb ik een boek geschreven met 18 verhalen over mensen die het gebaande pad verlaten hebben en hun hart volgden. Er staan ook 9 aanpakken in die je kunnen helpen bij eerste stap. Het boek heet “Dit wil ik”.


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Interesse in adverteren via een review, winactie of blogpost? Kijk dan even hier.

Contact: evelina@gezondblog.nl

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet