Over gezondblog

Ik wil graag de lezers van Gezondblog stimuleren naar een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen. Dit betekent niet dat je alleen maar mager en vetarm eet en altijd op dieet bent. Ook niet dat je jezelf elke dag naar de sportschool moet slepen om daar een paar uur zwetend door te brengen.

Het gaat er in mijn beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. Dat je geniet van je lichaam, het goed verzorgt en waardeert. Dat je een eetpatroon en een manier van leven vindt die bij jou past en een manier van bewegen kiest welke je fijn vindt. Dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Want oprecht genieten past ook prima in een bewuste levensstijl. Ik wil je graag laten zien hoe ook jij lekker kunt eten zonder dat je de nadelen ervan ondervindt.

Met de artikelen, die ik samen met andere bloggers schrijf, wil ik je inspireren en motiveren.

De onderwerpen

We schrijven op Gezondblog over de volgende onderwerpen:

  • Gezonder eten
  • Bewegen
  • Welness
  • Mindfull leven
  • Gezonde recepten
  • Handige tools
  • Reviews

Interesse in adverteren via een review, advertorial of blogpost? Kijk dan even hier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Contact: info@gezondblog.nl

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken