Over Gezondblog

Met Gezondblog wil ik je graag stimuleren naar een gezonde ‘lifestyle’. Voor mij gaat dat verder dan alleen eten en bewegen. Het gaat over de balans tussen eten, sporten en werken… maar ook over de balans tussen gezond eten en genieten. Want genieten past ook prima in een bewuste levensstijl. Ik wil je graag laten zien dat je ook lekker kunt eten zonder dat je de nadelen ervan ondervindt.

Ik schrijf niet alleen aan dit blog dat doe ik met Nico Oud (de oprichter van Gezondblog) en zo nu en dan door gastbloggers.

De missie

De missie van dit blog is om een gezonde lifestyle te stimuleren door kennis te delen en je te stimuleren. Er zijn hiervoor ook een aantal gratis producten gecreëerd die je hier kunt vinden.

De onderwerpen

Om die gezonde lifestyle te stimuleren schrijven we over de volgende onderwerpen:

  • Gezonder eten (voornamelijk, maar niet uitsluitend koolhydraatarm en Paleo)
  • Bewegen
  • Welness
  • Mindfull leven
  • Gezonde recepten
  • Handige tools
  • Reviews en winacties

Interesse in adverteren via een review, winactie of blogpost? Kijk dan even hier.

En wij zijn…

Op dit moment worden de blogposten voornamelijk geschreven door Evelina Zinger en Nico Oud en regelmatig bieden we een podium aan gastbloggers. Maar we zijn heel kritisch over de informatie die gepubliceerd wordt op dit blog, dus niet iedereen kan gastblogger worden op Gezondblog. Wil jij gastblogger worden? Of ken je iemand die gastblogger wil worden? Check dan deze pagina.

Bewaren

Bewaren


 

Evelina Zinger

Hoofdredacteur en mede-eigenaar
Sinds maart 2016 ben ik de hoofdredacteur en eigenaar van Gezondblog. Daarnaast geef ik workshops in gezonde voeding en in smoothies & sapjes maken. Omdat ik al vanaf jongs af aan het idee had dat ik te zwaar was en daardoor heel wat dieet pogingen achter de rug heb kan ik oprecht zeggen dat ik een ervaringsdeskundige ben wat betreft lijnen. Gelukkig heb ik inmiddels het licht gezien en is de obsessie over mager en light vervangen door gezond en voedzaam.

In ben orthomoleculair voedingsdeskundige en inspireer graag andere met recepten, tips en weetjes. Mijn kennis delen en mensen stimuleren om gezondere keuzes te maken is 1 van mijn grootste passies!


 

Nico Oud

Founder en Blogger

In het dagelijks leven ben ik ondernemer. Ik run een e-commerce bureau (NicoOud.com). Een druk bestaan en daarom ook bedreven in ‘lifehacking’. Dit kwam ook goed van pas toen ik besloot om het roer om te gooien en gezonder te leven. Ik wil snel resultaat zien en zo min mogelijk ‘pijn lijden’ 😉 Mijn tips zijn dan ook goed geschikt voor mensen met een drukke agenda. Zoek je meer inspiratie over zelfontwikkeling kijk dan eens op mijn andere blog: Mastermindblog

Ik ben een autodidact en verslind informatie alsof het heerlijke koekjes zijn. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe kennis en volg alle ontwikkelingen op het gebied van voeding, afvallen, fitness en gezondheid in z’n algemeenheid. Primair doe ik het voor mezelf, maar ik deel mijn kennis graag op Gezondblog.nl


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

Interesse in adverteren via een review, winactie of blogpost? Kijk dan even hier.

Gezondblog B.V.
Yellowlaan 43
1695 HW Blokker

BTW nummer: NL 856395961 B01
KvK nummer:66103355
Knab bank: NL56 KNAB 0255 3300 57
Bic code: KNABNL2H

Contact: evelina@gezondblog.nl of 06-211 66 760

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Zijn wij al vrienden?

Log hier in voor de leden omgeving

Je bent nog niet ingelogd.
» Aanmelden
» Wachtwoord vergeten?

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet