Over gezondblog

Ik wil graag de lezers van Gezondblog stimuleren naar een gezondere ‘lifestlyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen. Dit betekent niet dat je alleen maar mager en vetarm eet en altijd op dieet bent. Ook niet dat je jezelf elke dag naar de sportschool moet slepen om daar een paar uur zwetend door te brengen.

Het gaat er in mijn beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. Dat je geniet van je lichaam, het goed verzorgt en waardeert. Dat je een eetpatroon vindt die bij jou past en een manier van bewegen kiest welke je fijn vindt. Dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

 

Want oprecht genieten past ook prima in een bewuste levensstijl. Ik wil je graag laten zien hoe ook jij lekker kunt eten zonder dat je de nadelen ervan ondervindt.

Met de artikelen, die ik samen met andere bloggers schrijf, wil ik je inspireren en motiveren. Daarnaast zijn er een aantal online producten die kunnen ondersteunen en heb ik het boek “Lekker in je lijf” uitgegeven.

Er zijn ook nog een aantal gratis producten gecreëerd die je hier kunt vinden.

 

De onderwerpen

We schrijven op Gezondblog over de volgende onderwerpen:

Interesse in adverteren via een review, winactie of blogpost? Kijk dan even hier.

En wij zijn…

Op dit moment worden de blogposten voornamelijk geschreven door Evelina Zinger en Nico Oud en zo nu en dan bieden we een podium aan gastbloggers. Wil jij gastblogger worden of ken je iemand die gastblogger wil worden? Check dan deze pagina.

Bewaren

Bewaren


 

Evelina Zinger

Hoofdredacteur
Sinds maart 2016 ben ik de hoofdredacteur en eigenaar van Gezondblog. Daarnaast begeleid ik mensen op weg naar een gezondere lifestyle. Omdat ik al vanaf jongs af aan het idee had dat ik te zwaar was en daardoor heel wat dieet pogingen achter de rug heb kan ik oprecht zeggen dat ik een ervaringsdeskundige ben wat betreft diëten. Gelukkig heb ik inmiddels het licht gezien en is de obsessie over mager en light vervangen door gezond en voedzaam.

In ben orthomoleculair voedingsdeskundige en healthcoach en inspireer graag andere met recepten, tips en weetjes. Mijn kennis delen en mensen stimuleren om gezondere keuzes te maken is 1 van mijn grootste passies! Daarnaast heb ik een grote interesse in spiritualiteit en bewustzijn en ben ik gek op dansen. Ook ben ik nog de trotse moeder van twee heerlijke puberjongens en ben ik zeer gelukkig met mijn man Patrik.


 

Nico Oud

Founder en Blogger

In het dagelijks leven ben ik ondernemer. Ik run een e-commerce bureau (NicoOud.com). Een druk bestaan en daarom ook bedreven in ‘lifehacking’. Dit kwam ook goed van pas toen ik besloot om het roer om te gooien en gezonder te leven. Ik wil snel resultaat zien en zo min mogelijk ‘pijn lijden’ 😉 Mijn tips zijn dan ook goed geschikt voor mensen met een drukke agenda. Zoek je meer inspiratie over zelfontwikkeling kijk dan eens op mijn andere blog: Mastermindblog

Ik ben een autodidact en verslind informatie alsof het heerlijke koekjes zijn. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe kennis en volg alle ontwikkelingen op het gebied van voeding, afvallen, fitness en gezondheid in z’n algemeenheid. Primair doe ik het voor mezelf, maar ik deel mijn kennis graag op Gezondblog.nl


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Interesse in adverteren via een review, winactie of blogpost? Kijk dan even hier.

Gezondblog
Yellowlaan 43
1695 HW Blokker

KvK nummer: 71257640
Knab bank: NL56 KNAB 0255 3300 57
Bic code: KNABNL2H

Contact: evelina@gezondblog.nl of 06-211 66 760

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Zijn wij al vrienden?

VIP Club Gezondblog

1 op 1 coaching?

Het boek is uit!

Log hier in voor de leden omgeving

Je bent nog niet ingelogd.
» Aanmelden
» Wachtwoord vergeten?

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet