Verlanglijstje detoxkuur

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Maak een verlanglijstje!” font_container=”tag:h1|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]Maak voor jezelf een verlanglijstje wat je wilt bereiken met de detoxkuur.
Hoe zie je jezelf als je genoeg energie hebt, als je je niet meer druk hoeft te maken over calorieën en als je vertrouwd op je gevoel.

Maak er een zo’n mooi mogelijk geheel van en zie het helemaal voor je. Fantaseer er even op los en zie jezelf vol energie, stralend en lekker in je vel. Maak er mooie affirmaties van. Affirmaties zijn positieve zinnen over jezelf. Het nadeel daarvan kan zijn dat je jezelf gaat tegenspreken:

-“Ik ben slank/mooi gedachte”:  “wat nou, ik ben helemaal niet mooi”

Maak er dan een andere zin van als bijvoorbeeld:

-“Ik word elke dag slanker” Want daar is niets tegenin te brengen!

Een mooie affirmatie kan als volgt gaan:

Ik zorg elke dag super goed voor mezelf.
Ik geef mijn lichaam het beste wat ik kan geven zodat ik elke dag me beter ga voelen.
Elke dag word ik slanker en mooier en ik geniet van het gezonde eten.
Ik zorg zo goed voor mezelf omdat ik het waard ben.

Leg het naast je bed en lees dit elke ochtend hardop voor en TJAKKA ! Je zult je steeds lekkerder voelen.

Stimuleer jezelf hier mee, je weet waarvoor je het doet. En het voorkomt dat je geest de regie overneemt. Het is namelijk heel normaal dat dat gebeurt. Je geest wil de boel gaan saboteren en manieren bedenken om de regeltjes te versoepelen. Relativeer al die mindtricks en bedenk dat het je eigen keuze is, je mag nog steeds alles, maar kiest ervoor om bepaalde dingen even niet te eten en je lichaam deze rust te gunnen.

Ga terug naar de detox startpagina