De beste eiwitten voor spieropbouw en gewichtsverlies: ShakePlus

De natuurlijke eiwittenshake die jouw lichaam voorziet van hoogwaardige eiwitten.


DOOR NICO OUD


Shakeplus review
Review samenvatting

Merk:

ShakePlus

Product Type:

Eiwittenshake

Prijs:

€39 / €69 / €99

Samenvatting:

ShakePlus is er als een van de weinigen in geslaagd om een natuurlijke eiwittenshake te ontwikkelen met hoogwaardige eiwitten die ook nog eens heerlijk smaakt (vooral met amandelmelk). De eiwittenshakes van ShakePlus zijn geschikt voor spieropbouw en gewichtsverlies.

Als health-fanaat en blogger krijg ik van veel lezers en volgers de vraag "welke eiwitten zijn het beste?" en meestal luidt mijn antwoord als volgt:

De beste eiwitten put je direct uit de natuurlijke bron. Bijvoorkeur uit vlees, eieren, noten en vis. Maar als je voldoende eiwitten binnen wilt krijgen (30% van je voeding), moet je soms grote hoeveelheden eiwitrijke voeding eten en dat is niet altijd even lekker. ​Veel mensen vallen daarom terug op eiwittenshakes als aanvulling op hun voeding.

Inmiddels heb ik een zoektocht van enkele jaren achter de rug om mijn favoriete eiwittenshake te vinden. Ik let daarbij op drie belangrijke elementen, namelijk kwaliteit, smaak en prijs. Jarenlang heb ik gezworen bij Smart Protein van Body & Fit, maar sinds enkele maanden heb ik de overstap gemaakt naar ShakePlus. De belangrijkste reden voor deze overstap waren voor mij de natuurlijkere ingrediënten en de smaak.

De eerste bestelling

De bestelling online verloopt soepel en er zijn voldoende betalingsmogelijkheden mogelijk, waaronder betalen met PayPal. Betalen met PayPal heeft bijna altijd mijn voorkeur, dus dat is een dikke plus voor het bestelproces.

De levering verloopt bijna altijd soepel. Tot nu toe is het één keer fout gegaan. Ik ontving toen een pot te weinig. Op mijn mail naar de support afdeling werd ('s avonds op zondag) binnen 1 uur gereageerd. De volgende dag had ik de missende pot al in huis.

Beste eiwitten review

Hoogwaardige eiwitten met de smaak van een lekkere milkshake.

Qua smaak zijn de eiwittenshakes van ShakePlus niet te vergelijken met alles wat er op dit moment te verkrijgen is in de markt. Niet alleen smaakt deze eiwittenshake veel natuurlijker dan de rest, maar in combinatie met amandelmelk is het zelfs gewoon lekker! 

Natuurlijk wil je in eerste instantie de beste eiwitten binnenkrijgen, maar niemand houdt het een jaar vol als de eiwittenshake smaakt naar beton. ShakePlus is erin geslaagd om de beste eiwitten te gebruiken, zonder daarbij concessies te doen aan de smaak.

Shake plus echte aardbei

Op de foto hiernaast is zelfs te zien hoe de stukjes aardbei achterblijven in mijn shakebeker. Natuurlijk geen verse aardbei maar gedroogde aardbei. In tegenstelling tot de kunstmatige kleur en smaakstoffen die in veel andere eiwittenshakes zitten.

Dit zijn de lekkerste eiwitten die ik tot nu toe geproefd heb. Ze zijn zelfs zo lekker dat mijn vriendin ze ook drinkt... en die moest regelmatig kokhalzen bij het proeven van eiwittenshakes

Werking van de eiwitten in de praktijk

Het is natuurlijk moeilijk om in een relatief korte tijd te testen hoe groot het verschil is tussen de verschillende eiwitten. Wel heb ik kunnen vaststellen dat het in ieder geval niet minder goed werkt. Het verschil tussen de andere eiwittenshakes en die van ShakePlus zullen, als je het wetenschappelijk zou meten, vast een klein beetje afwijken, maar voor de meesten zal het in de praktijk niet te merken zijn.

Daarom is keus voor ShakePlus alsnog makkelijk gemaakt. De ingrediënten zijn namelijk vele malen gezonder en natuurlijker dan de eiwittenshakes die ik hiervoor heb gebruikt. Wel merkte ik dat ik minder honger had als ik mijn dag begon met de eiwitten van ShakePlus. Dit is doorgaans wel een goede indicator.

Uit onderzoek op het web, blijkt dat meerdere mensen goede resultaten hebben behaald met deze eiwittenshakes. En ook mijn vriendin zag redelijk snel resultaat toen ze haar ontbijt verving door een ShakePlus shake. Zelf nam mijn spiermassa ook sneller toe, dan toen ik geen eiwittenshakes gebruikte.​ Dit zegt echter niets over de andere eiwittenshakes en het bevestigd dus alleen dat ShakePlus (ook) werkt.

Spieropbouw met eiwitten

Het belang van hoogwaardige eiwitten is van cruciaal belang als je wilt afvallen of als je spiermassa wilt opbouwen. Idealiter put je zoveel mogelijk eiwitten uit natuurlijke voedingsbronnen, maar als al die eieren, het vlees en vis je gaat tegenstaan, zijn de eiwittenshakes van ShakePlus een geweldig alternatief. Ze bevatten de beste eiwitten die je voor deze prijs kunt vinden.

“Bevalt mij goed in combinatie met matig eten en als vervanger van de lunch. Levering en verpakking zeer goed verzorgt alsmede de nazorg en interesse in de klant nadat het product is gekocht.”

Gevalideerde beoordeling van Jansen op KiyOh

HET BESTE EIWITTEN SUPPLEMENT

Als je naast je reguliere eiwitten die je uit natuurlijke bronnen put zoekt, zijn de eiwittenshakes van ShakePlus zeker het proberen waard! De hoogwaardige eiwitten gecombineerd met een fantastische smaak, maken ShakePlus voor mij op dit moment de beste eiwittenbron als aanvulling op mijn voeding. Dit product is dan ook absoluut aanbevolen!


5/5

Pluspunten:
  • Goede kwaliteit eiwitten
  • Voortreffelijke smaak
  • Natuurlijke ingrediënten 
Minpunten:
  • Niet de goedkoopste eiwittenshake
  • Niet zo lekker als je het met water aanmaakt.

Kortings coupon                                   

Probeer de maaltijdshake van ShakePlus uit met korting!

ShakePlus geeft de lezers van deze review een kortingscoupon om het product uit te testen. Gebruik de code 'gezondblog' tijdens het afrekenen voor €5,00 korting.