Afvallen volgens de wetenschap: "het enige dieet dat echt werkt"

Als je dit eenmaal weet, zul je je afvragen waarom je zolang hebt gewacht.

 • Een wetenschappelijk onderbouwde methode om op een gezonde manier af te vallen.
 • Deze methode is gebaseerd op de meest recente onderzoeken.
 • Letterlijk honderden uren aan onderzoeken lezen samengevat in 15 minuten leestijd.

Ik heb letterlijk honderden uren besteed aan het lezen van wetenschappelijke onderzoeken over afslanken. Speciaal voor jou heb ik het samengevat. 
~ Nico Oud

Hoe je snel en eenvoudig af kunt vallen, zonder jojo-effect.

Vooraanstaande diëtisten en medici onthullen een afslankmethode die echt werkt. Zelfs voor mensen die zich moeilijk aan een dieet kunnen houden.

Wist je dat de dieetwereld er alles aan doet om jou als klant te houden? En dat ze helemaal niet zo graag willen dat jij voor altijd slank blijft? Heb je jezelf nooit afgevraagd waarom iedereen last heeft van het jojo-effect? Ben jij ook op het punt belandt dat je denkt dat het aan jezelf ligt en dat je misschien maar moet accepteren dat je voor altijd overgewicht zult houden? Of erger nog... dat je "er niet mee zit dat je overgewicht hebt"? 

​Ik kan me dat helemaal voorstellen

Het is niet jouw schuld. Je hebt waarschijnlijk duizenden mening aangehoord en zelfs gratis advies gekregen (wat meestal waarde naar z'n geld is) en je ziet door de bomen het bos niet meer...

Geen probleem. Dit is wat ik doe en ik ga je helpen.​

De beste afslankmethode van de wereld

Je zou natuurlijk ieder boek en wetenschappelijk onderzoeksrapport kunnen lezen en uren kunnen spenderen aan het interviewen van specialisten en alles uitproberen in de praktijk om te kijken of het werkt.

Of...

Je leest deze simpe​le samenvatting van 23 pagina's dat alles wat ik heb geleerd over afvallen uitlegt in begrijpelijke taal en slechts 15 minuten leestijd.

Geen blabla, maar gewoon duidelijke en begrijpelijke informatie die je direct kunt toepassen op je eigen lifestyle om direct te beginnen met afslanken.​

Hier een glimp van wat je gaat ontdekken...

1. Dat afslanken helemaal niet zo ingewikkeld is als dat ze willen laten geloven

2. Dat het slechts voor 20% gaat over wat je eet​

3. Waarom 98% van de mensen met overgewicht niet afvalt of slank blijft.​

4. Hoe jij bij de 2% kunt horen die wel slank wordt en blijft.

​5. Hoe je ervoor kunt zorgen dat het afvallen 'een eitje' wordt

De credits zijn niet voor mij...

Alle methodes die ik beschrijf in dit ebook komen rechtstreeks uit de onderzoeksrapporten vandaan en zijn getest door professionals. Ik heb mijn eigen ervaring toegevoegd om het in de menselijke context te plaatsen, maar that's it. Alle credits moeten dus gaan naar de nieuwe generatie onderzoekers en medici die zich inzetten om de waarheid over diëten te achterhalen.

Laat het aantal pagina's (slechts 23) je niet op het verkeerde been zetten. Er zitten meer dan 200 uren aan onderzoek in dit project.

Het is werkelijk het beste systeem om af te slanken op dit moment en het systeem is simpel en SNEL te leren, waardoor je het eenvoudig en direct in je leven kunt implementeren.

Waarom pioniers worden gescalpeerd.

Er is een oud gezegde uit het Amerikaanse bedrijfsleven "Pioneers get scalped but settlers prosper". Met andere woorden. Pioniers betalen de prijs en de 'kolonisten' profiteren. Denk er maar eens over na en probeer dit zelf eens te doen.

Kun je je voorstellen hoeveel tijd het je bespaart en hoeveel makkelijker het is als je een bewezen systeem volgt dat getest is door tientallen pioniers die alle kostbare fouten al hebben gemaakt voordat ze succesvol afvielen en slank bleven?

Stel het je eens voor...​

 • In slechts 15 minuten alles leren wat je moet weten.
  Je hoeft geen honderden pagina's door te spitten en geen complexe rapporten te lezen om te snappen wat je moet doen.
 • Geen honger en gewoon eten wat iedereen eet.
  Met deze wetenschappelijke methode hoef je geen honger te lijden en je hoeft ook geen speciale voeding te eten. Deze methode doet geen concessie aan je kwaliteit van leven.
 • Iedereen kan dit systeem toepassen en volhouden
  Dit systeem is zo eenvoudig te implementeren en vol te houden, dat iedereen het succesvol kan volgen. Je hoeft slechts 15 minuten van je tijd en € 4,00 te investeren.
Leonie Klaassen Heerhugowaard

Een vriendin wees me een jaar geleden op dit blog en sindsdien volg ik de artikelen van Gezondblog/Nico. Het boek is, net als de blogs, vlot geschreven en de tips zijn waardevol. De no-nonsense aanpak sprak me wel aan, al was het soms wel even pittig. Ik ben inmiddels *best veel* afgevallen en val nog steeds af.

*Het is niet toegestaan om te beschrijven hoeveel mensen zijn afgevallen. De 'kilo's' zijn dus verwijdert uit de testemonial.

Een heldere uitleg over je voeding en veranderingen in je dagelijks leven waar jezelf nog nooit over nagedacht hebt. Die ** Kilo die ik kwijt wilde, ben ik inmiddels kwijt. [Lees het verhaal van Nadine]

*Het is niet toegestaan om het aantal kilo's te noemen.

Nadine

Waarom het maar €4 kost

Ik reken maar €4 voor dit ebook en geef het niet weg om 3 redenen.

 1. €4 brengt dit ebook binnen het bereik van een groot deel van de bevolking. Het is niet te duur voor zelfs de meest bescheiden poging om af te vallen.
 2. Iedereen die niet serieus genoeg om een serieuze afslankpoging te doen om €4 te investeren in dit ebook, zal toch niet genoeg tijd investeren om de methode in dit ebook daadwerkelijk toe te passen.
 3. Iedereen die bereid is om de prijs te betalen van een BigMac voor dit ebook heeft een kans om daadwerkelijk af te vallen.

Als je denkt "€4 is te goedkoop, wat is het addertje onder het gras?", dan moet je echt dit ebook lezen! 

Als je een serieuze poging wilt doen om af te vallen en als je nu direct wilt starten, klik dan hieronder op de 'Koop nu' knop. Als je deze aankoop voor jezelf wilt rechtvaardigen, skip dan een bezoekje aan de McDonalds.​

Mijn persoonlijke garantie

Als je om wat voor reden dan ook vindt dat je jouw €4 niet goed hebt besteed, stort ik je geld met alle liefde terug op je rekening.

Ik verkoop maar 500 exemplaren voor deze prijs.

Je timing is van groot belang! De oorspronkelijk prijs waar ik het voor wil verkopen is €17 en alleen de eerste 500 kopers kunnen dit ebook kopen voor €4

Afvallen volgens de wetenschap

Dit ebook bevat 10 manieren om snel en gezond af te vallen en als bonus een supplementen-cocktail die je vetverbranding bevordert. Dit boek beschrijft de methode die door de wetenschap wordt betiteld als het meest effectieve dieet en het enige dieet dat geen jojo-effect teweeg brengt.

100% Tevredenheid
garantie

Secure
Payment


100% Tevredenheid garantie

Als je om wat voor reden dan ook vindt dat dit ebook niet de investering van €4 waard was, stort ik direct en met alle liefde je geld weer terug op je rekening.