Over (af) vallen en weer opstaan…

Hallo, mijn naam is Evelina en ik ben zo blij dat je op deze pagina gekomen bent want dat betekend dat je serieus interesse hebt gezond eten!

Of je nu pas begint met het eten zonder pakjes en zakjes of dat je er al een poosje mee bezig bent, ik hoop dat je hier weer nieuwe dingen kan leren.

Een aantal jaren geleden kookte ik zelf bijna dagelijks met behulp van fabrieksvoeding, van kant en klaar maaltijden tot de maaltijdmixen van de fabrikanten waar ontelbaar veel E-nummers, zoetstoffen en suikers in voorkwamen.

Niet dat ik er trots op ben maar zo kookte ik de eerste 30 jaar van mijn leven en ik had er ook geen idee van dat dat niet gezond was…

Ik weet uit ervaring hoe je je voelt

Mijn interesse in eten (of eigenlijk diëten) begon al dat ik tiener was. Ik vond mezelf altijd te zwaar, calorieën tellen was mijn tweede natuur en genieten van wat lekkers kon ik niet. Elk mogelijk dieet en boek over afvallen heb ik uitgeprobeerd maar ik werd er niet slanker of gelukkiger van.

Ik merkte dat ik steeds meer ging eten, er gewicht bijkwam en ik weinig energie meer had. Na al die jaren van frustratie en lijnen ben ik uiteindelijk in de gezonde voeding gedoken. Door veel te lezen en leren en nog belangrijker te ervaren wat echt puur eten met me deed is er een wereld voor me open gegaan. Omdat voeding, en vooral het doorgeven van informatie over bewust eten en leven, een grote passie van me is ben ik sinds 2015 aan het bloggen en gebruik ik het internet om mijn kennis te verspreiden.

Het is mijn doel om jou te helpen je weer goed te laten voelen over je lijf, je gewicht en je gezondheid.

Om op een snelle manier te ervaren wat gezonde voeding met je doet kan je een turbo start maken met een gezond detoxprogramma. Hiermee worden heel veel mooie resultaten bereikt, en veel gebruikers hebben daardoor hun eetpatroon blijvend veranderd. In het voorjaar en najaar volg ik altijd een detoxprogramma. Als VIP lid van Club.Gezondblog kan je ook met me meedoen!

Hoe kan ik je nog verder helpen?

Ik ben er van overtuigt dat iedereen op een goede en gezonde manier kan afvallen en op gewicht blijven met slechts een paar simpele veranderingen. Daarom deel ik via Gezondblog zo veel mogelijk informatie en tips over gezonde voeding. Om het nog makkelijker te maken heb ik de Club.Gezondblog gecreëerd. Hierin deel ik gezonde weekmenu’s om jou genoeg inspiratie te geven voor je ontbijt, lunch, snack en diner. Dus heel veel lekkere, snellen en gezonde recepten en dat het hele jaar door! Niet meer hoeven nadenken over variaties, combinaties, suikervrije en gezonde maaltijden maar gewoon inloggen en uitprinten!

Wat is het VIP lidmaatschap van Club.Gezondblog?

Ben je nog niet lid dan kan je op deze pagina lezen wat er nog meer allemaal bijhoort.

gezondblog

 

 

Bewaren

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken