365 Dagen Gezond Slank!

* extra aanbiedingen voor half jaar en jaar deelname

Gevarieerde, gezonde en gemakkelijke recepten voor iedereen!

"Een sneak preview, bekijk hier hoe de weekmenu's eruit zien."

Najaarsactie!

* Het online programma wordt normaliter aangeboden voor € 14,95 per maand. We hebben nu 3 speciale acties € 9,95 per maand en 2 aanbiedingen voor een half jaar of een jaar waardoor je 1 tot 4 maanden gratis toegang krijgt!

29
Days
19
Hours
34
Minutes
54
Seconds

Positief met eten omgaan en weer genieten. Wil jij dat ook?

De hele week gevarieerd en gezond eten, in je eentje of met je hele gezin.
En dit zonder snelle suikers, pakjes en zakjes.

Het kan vaak lastig zijn om je eetpatroon te veranderen, het vereist creativiteit en doorzettingsvermogen om steeds weer nieuwe variaties te bedenken op je maaltijden. En laat dat nou hetgeen zijn wat je met 365 Dagen Gezond Slank ontvangt! 52 weken per jaar staat er een weekmenu voor je klaar! Ontbijt, lunch, snack en diner recepten zijn helemaal voor je uitgedacht zodat je een goede balans en variatie hebt in je maaltijden.  En een database met nog veel meer recepten! 

Met bekende ingrediënten maak je in een handomdraai gezonde gerechten. De weekmenu's helpen je om je week goed in te delen en genoeg te variëren zodat je je lichaam blijft verrassen. 

En daarnaast  ontvang je steun en support via de besloten Facebookgroep. Hierin kan je je ervaringen delen en je vragen stellen.

Ook wel fijn om te weten: De weekmenu's zijn ten alle tijden opzegbaar dus je zit nergens aan vast! En bij een half jaar of jaar abonnement hoef je niet op te zeggen!


Persoonlijk contact & support via de besloten Facebook groep en mail   
- Voor motivatie en inspiratie

Geen snelle koolhydraten maar volop variatie met gezond eten en eventueel is alles te bereiden zonder koemelkproducten, die keuze is aan jou. Met nieuwe recepten en ideeën maak je van oude en vertrouwde ingrediënten weer nieuwe combinaties. Alle ingrediënten zijn overal te verkrijgen, de meeste gewoon in de supermarkt!

Bepaalde voedingsstoffen kan je beter vervangen, ik leg bij elk recept meteen aan je uit wat eventueel een betere keuze is en waarom. En ook welke ingrediënten je eventueel kan vervangen of toevoegen voor andere gezinsleden.

Je leert te luisteren naar je lichaam en te ondervinden wat gezond eten met je doet. Dus geen vast streng stramien over hoeveelheden. Op deze manier heb je niet meer het gevoel dat je jezelf aan het straffen bent met een dieet, maar juist aan het belonen bent met lekker eten. 

De recepten zijn zo gemaakt dat de hoeveelheden voor je boodschappen automatisch worden aanpast aan het aantal personen die mee-eten. Met deze receptentool voor jou geen stress meer in de supermarkt!

365 dagen gezonde menu's zonder snelle suikers

Eenvoudige recepten voor het hele gezin

Vrijheid en blijheid:
Per maand opzegbaar


Makkelijk, duidelijk, overzichtelijk
met een Printbaar Weekoverzicht.

Met deze overzichtelijke weekmenu's plan je snel en simpel je week in en hoef je maar 1 of 2 keer per week boodschappen te doen. Daardoor ook minder verleidingen in de winkel én dus tijdsbesparing!

Door de eenvoudige recepten en korte instructies is het allemaal snel te bereiden en zo hoef je niet lang in de keuken staan. Je krijgt automatisch nieuwe ideeën om meer te combineren en zo kan jij ook kan koken zonder zakjes en pakjes.

Alle recepten zijn zonder snelle koolhydraten en suikers - geschikt voor het hele gezin. Er zitten verschillende opties bij om aanpassingen te maken als je iets niet lust of tafelgenoten hebt die bijvoorbeeld wel graag aardappels of pasta eten.

 • Gezond eten zonder trek: Eet lekker, geniet van voedende maaltijden en tussendoortjes zonder het gevoel te hebben op dieet te zijn. Dus geen honger!
 •  Elke week een nieuw menu: Maar liefst 52 weken lang krijg je elke week een nieuw overzicht. Zit er iets bij wat je niet lekker vindt dan heb je ten alle tijden de keuze om te variëren met meer dan 300 recepten. 
 • Geen calorieën tellen! De verhouding eiwitten, vetten en langzame koolhydraten is waar het om gaat en dat is al voor jou uitgedacht, het enige wat jij nog mag doen is genieten.

Vandaag beginnen en
ontdek hoe fijn eten kan zijn!

Let op, dit is geen tijdelijk crash dieet! 365 dagen Gezond Slank is een andere manier van eten, iets wat je je hele leven kan vol houden, alleen, met zijn tweeën of met je hele gezin. Je leert om zelf keuzes te maken. Hierdoor kan je afvallen én op gewicht blijven en dat met gezond en lekker eten. 

In de weekmenu's staan alleen maar gezonde ingrediënten zonder snelle koolhydraten en suikers. Je leert eenvoudig om de balans te vinden zodat je ook op een feestje wel eens wat ongezonders kan eten zoals een bittergarnituur of een gebakje. De 80/20 regel gaat in dat geval op!
Wanneer je 80% van de tijd gezond eet mag je best 20% van de tijd andere keuzes maken

Flexibel: Maandelijks opzegbaar

Doe jij mee met 365 Dagen Gezond Slank dan kan je zelf  bepalen hoe lang. Je zit helemaal nergens aan vast en kan dus zo lang (of zo kort) mee doen als je zelf wilt. Voor nog geen 33 cent per dag (€ 9,95 per maand) ben je al lid en kan je gebruik maken van alle extra's. En bij een half jaar of jaar abonnement hoef je niet eens op te zeggen en ben je nog voordeliger uit!

Ja, ik wil ook meedoen met
 - 365 Dagen Gezond Slank

Meld je dan nu aan en ontvang meteen je inloggegevens

1 maand

Toegang tot het platform

Maandabonnement

 • = € 0.33 ct per dag
 • Maandelijks opzegbaar
 • Direct beginnen
 • 365 dagen toegang tot de Facebookgroep
 • Online coaching & support

€9,95/ maand

6 maanden

Toegang tot het platform
= 1 mnd gratis!

Half jaar abonnement

 • = 0.26 per dag
 • 1-malig
 • Geen opzegtermijn
 • Direct beginnen
 • Optie tot verlengen
 • 365 dagen toegang tot de Facebookgroep
 • Online coaching & support

Inclusief ons eigen
Smoothie Challenge
e-book!

€47/ éénmalig

1 jaar

Toegang tot het platform
= 4 mnd gratis!

Jaar abonnement

 • = € 0.24 per dag
 • 1-malig
 • Geen opzegtermijn
 • Direct beginnen
 • Optie tot verlengen
 • 365 dagen toegang tot de Facebookgroep
 • Online coaching & support

Inclusief ons eigen
Smoothie Challenge
e-book!

€87/ éénmalig

Dit is wat je allemaal kan verwachten van het 365 Dagen Gezond Slank programma:

 1. Dagmenu met foto's: Elke dag kan je precies zien wat er op het menu staat. Je kan de dagen zelf omwisselen, die keuze is aan jou
 2. Genoeg variatie: Eet niet iedereen uit je gezin met je mee dan kan je de recepten uitbreiden door de alternatieve opties toe te voegen.
 3. Flexibel boodschappenlijst: Past automatisch de boodschappen aan met het aantal personen wat mee-eet
 4. Meer dan 300 recepten: Zit je smaak er een dag niet bij, varieer dan met de andere opties, deze database groeit per week met 30 recepten!
 5. Gratis challenges: Doe mee met onze extra challenges en laat je inspireren en motiveren!
online weekmenu

Maar wacht, er is nog meer...

 1. Overzichtelijk: In 1 oogopslag zie je het volledige weekoverzicht met alle recepten.
 2. Facebookgroep: Een ruimte om je vragen te stellen of om je belevingen te delen met andere deelnemers van 365 Dagen Gezond Slank.
 3. Makkelijk verkrijgbaar: Bijna alle recepten worden gemaakt met ingrediënten uit de supermarkt.
 4. Voordelig: De recepten bestaan uit gezonde basis ingrediënten en daardoor betaalbaar.
weekoverzicht weekmenu's

Dit zeggen andere deelnemers over de weekmenu"s

De courgetti, boerenkooltaart … heerlijk!

Ik heb meegedaan aan 365 Dagen Gezond Slank omdat ik weinig zin meer had om in de keuken te staan en steeds weer te verzinnen wat we gingen eten ed. Dat kwam ook omdat ik het steeds drukker kreeg met mijn praktijk. Het meedoen heeft me veel rust opgeleverd omdat ik het niet meer zelf hoefde te bedenken en daardoor ook weer plezier in het koken kreeg. 

Ik merk dat ik nu meer energie heb en mijn bloedsuikerspiegel is stabieler waardoor ik ook niet zo snel geneigd ben om tussendoortjes te pakken. Daarnaast ben ik 3 kilo afgevallen Woooohooooo

De recepten zijn allemaal lekker snel klaar en er zitten echt toppertjes bij hoor! Het lijnzaadbrood en de crackers, notenkoekjes, groentemuffins: altijd handig en lekker om in te vriezen.

Ik denk dat dit een heel goed programma is om een ander eetpatroon aan te leren, van je suikerverslaving af te komen (dat was voor mij geen issue, maar voor veel mensen wel, denk ik) En om daarmee te merken dat je veel meer energie krijgt waardoor je ook makkelijker weerstand kunt bieden aan alle verleidingen rondom ons heen.

Ik merkte dat ik niet zoveel deed met het online programma maar wel veel recepten heb opgeslagen op de laptop om later nog wat mee te doen. 

Dikke complimenten voor je harde werk, Evelina! Ik ben er nog steeds lekker mee bezig maar nu met je boek, dus helemaal blij mee.

Bianca Sanders Reflexzonetherapeut
Ik vond het programma heel toegankelijk en betaalbaar, ik had al eerder een detox gedaan en was benieuwd naar alle gemakken van een gezond en gevarieerd weekmenu.
Ik heb meer inzicht gekregen in gezond eten en heerlijke, leuke nieuwe recepten.
De gezonde weekmenu's vond ik erg fijn en ik zal dit zeker willen aanbevelen aan anderen.
Het was super leuk om mee te doen en wat nieuws te proberen zonder gelijk uren in de keuken te moeten staan!
Brenda van Assema
Wat nieuws proberen zonder uren in de keuken te staan...
Dora van der veen
Geen knagend hongergevoel meer...
Anja de Geus
Ik heb er onder andere een goed inzicht over gezond eten aan overgehouden!

Als ik vertel over het zelf maken van brood en cake merk ik dat veel mensen om me heen daar tegenop zien. Maar ik vond dat geen probleem en er is eventueel ook keuze genoeg voor iets anders.


Ik ben mee gaan doen omdat ik wat meer gerechten zonder al te veel koolhydraten en zonder toevoegen zocht of dure producten als shakes etc.


Ik heb er een hoop goede, gezonde recepten en een goed inzicht in gezond eten aan overgehouden. En vooral de opsomming van slechte, betere en goede keuzes vond ik erg handig.

Andrea de vos
Het is geen dieet maar een andere manier van eten
Nel van holland
Ik ben al 4 kilo afgevallen!
Gerda de Heus
"Leuk die onderlinge inspiratie op de Facebookgroep"

De recepten vond ik goed gevarieerd en zijn duidelijk en snel te maken

Nella Petro Marketing Assistant
"Ik voel dat ik goed bezig ben"

"Omdat ik al langer bezig ben met koolhydraatarm eten was het voor mij een kleine stap om mee te doen aan het programma. Het heeft me meer inzicht gegeven in het variëren en nieuwe bakideeën. Ik voel dat ik goed bezig ben en gezonder. Ik zou het zeker aan iemand aanbevelen die nog moet beginnen met gezond eten. Vooral omdat je gewoon de ingrediënten in de supermarkt kan kopen. Ik vond voor mezelf de recepten prima maar voor mijn gezin met alleen maar mannen vond ik het wat lastig te combineren"

Hetty Koppelaar
"Fijn dat ik niet hoef na te denken ;)"
Annemarieke Kramer

1 maand

Toegang tot het platform

Maandabonnement

 • = € 0.33 ct per dag
 • Maandelijks opzegbaar
 • Direct beginnen
 • 365 dagen toegang tot de Facebookgroep
 • Online coaching & support

€9,95/ maand

6 maanden

Toegang tot het platform
= 1 mnd gratis!

Half jaar abonnement

 • = 0.26 per dag
 • 1-malig
 • Geen opzegtermijn
 • Direct beginnen
 • Optie tot verlengen
 • 365 dagen toegang tot de Facebookgroep
 • Online coaching & support

Inclusief ons eigen
Smoothie Challenge
e-book!

€47/ éénmalig

1 jaar

Toegang tot het platform
= 4 mnd gratis!

Jaar abonnement

 • = € 0.24 per dag
 • 1-malig
 • Geen opzegtermijn
 • Direct beginnen
 • Optie tot verlengen
 • 365 dagen toegang tot de Facebookgroep
 • Online coaching & support

Inclusief ons eigen
Smoothie Challenge
e-book!

€87/ éénmalig


gezondblog

Vele zijn je voorgegaan 
Lees hier hun bevindingen

Sinds september 2016 zijn al heel wat mensen je voor gegaan. Via de mail en de Facebookgroep is er veel gedeeld, hieronder lees je enkele van de reviews terug.

Variatie in gezond eten dat vind ik een groot pluspunt!

"Eigenlijk bevalt alles goed tot erg goed. Ben nog niks tegen gekomen wat ik niet lust, of niet eenvoudig kon aanpassen (zoals kipfilet ipv kippendijen). Ik zou dit daarom ook absoluut aan iemand anders aanbevelen.

Hinke Braam
Ik ben gelukkig niet de enige die er gezond uit wil zien!
Jacky Koppe
Ik zou dit zeker aan iemand aanbevelen
anoniem

"Het uitgekauwde lijstje vind ik het handigste"

Ik vind het weekmenu heel duidelijk en heel fijn dat je de personen zo makkelijk kan aanpassen bij de recepten zodat je weet hoeveel boodschappen je moet halen.

Anne  

Het is niet eens zoveel werk!

"Ik vind de recepten erg lekker en verrassend. Wat ik ook heel positief vind is dat het over het algemeen niet eens zoveel werk is."

Ik vind het waardevol van het programma dat er genoeg variatie inzit, de structuur  en dat het niet allemaal zo standaard is.

anoniem

Ik mis geen aardappels of pasta

De recepten zien er heerlijk uit smaken ook fantastisch. Ik vind dat je er goede variatie aan geeft en ook heerlijke avond menu's je mist geen aardappels rijst of pasta

Ik zal het zeker aan andere aanbevelen, heb dat zelfs al een paar keer gedaan.

Annelies Blansjee-Klop

Ik geef nu minder uit aan minder gezonde boodschappen

"Ik vind het overzicht wat we de hele dag eten erg handig en doe nu minder vaak boodschappen omdat ik al van te voren kan zien wat ik nodig heb. Het nodigt ook minder uit tot het doen van minder gezonde uitgaven!

Ik moest wel wennen aan de andere smaken maar uiteindelijk was alles wat ik gemaakt heb lekker en erg smakelijk. Ik vind het fijn dat ik nu altijd gezonde producten in huis heb en niet te lang in de keuken sta. Ik heb me prima vermaakt met de maaltijden die ik tot nu toe heb gemaakt. 

anoniem

Goed te doen voor mijn man en zoon

Ik maakte eerst zelf ook een weekplanning, maar soms inspiratieloos . Nu hoef ik alleen nog na te denken hoe of wat ik afwijkend maak voor mijn man en zoon, soms alleen iets erbij en soms totaal anders, maar dit is juist goed te doen en ze proberen de recepten wel.

De variatie, nieuwe gezonde maaltijden, minder koolhydraten  en het meeste lactose vrij sprak me erg aan.

Isabel Vervelde

Leuke afwisselden recepten

Ik heb geen tijd gehad om alle recepten te maken, maar ik eet al veel volgens jou principe. Leuke afwisselende gerechten; havermoutcake lekker :)

anoniem

Lekkere grote porties

De afwisseling en dat ik zelf niet hoef na te denken zijn voor mij grote pluspunten. Ik ben nog niet zo gewend aan koolhydraatarm eten en doe veel ideeën op.

Ook heerlijk dat de gerechten snel klaar zijn te maken, ik wil niet lang in de keuken staan na een drukke werkdag.

Fleur Verhagen

Fijn dat het eenvoudige recepten zijn

"Fijn dat het eenvoudige recepten zijn met redelijk normale producten..

( Ik vond het weekoverzicht heel duidelijk.)"

anoniem

De persoonlijke interactie vond ik erg fijn

Ik vind het fijn dat er veel persoonlijke interactie is in de Facebookgroep maar ook via de mail. De recepten zijn zo eenvoudig mogelijk en dat vind ik prima. Ik hoop dat er nog wat hartige tussendoortjes bij komen later in de maand.

anoniem

Duidelijke ledenomgeving en fijn dat het grote porties zijn!

De afwisseling en dat ik zelf niet hoef na te denken was voor mij een pluspunt.

Voor mij is koolhydraat arm eten nieuw. Dus ik doe veel ideeën op.  Ook heerlijk dat de gerechten snel klaar te maken zijn. Ik wil niet lang in de keuken staan na een drukke werkdag. Ik hou zelf niet zo van bakken 's morgens dus pannekoekjes etc weet ik niet of ik dat blijf maken maar wel erg lekker.

Julian de Koning

Wil jij ook graag meedoen? Geef je dan vandaag nog op en ontdek hoe lekker gezond eten kan zijn! Wil je een echte stok achter de deur om er eens goed voor te gaan kies dan voor 1 van de speciale aanbiedingen!

1 maand

Toegang tot het platform

Maandabonnement

 • = € 0.33 ct per dag
 • Maandelijks opzegbaar
 • Direct beginnen
 • 365 dagen toegang tot de Facebookgroep
 • Online coaching & support

€9,95/ maand

6 maanden

Toegang tot het platform
= 1 mnd gratis!

Half jaar abonnement

 • = 0.26 per dag
 • 1-malig
 • Geen opzegtermijn
 • Direct beginnen
 • Optie tot verlengen
 • 365 dagen toegang tot de Facebookgroep
 • Online coaching & support

Inclusief ons eigen
Smoothie Challenge
e-book!

€47/ éénmalig

1 jaar

Toegang tot het platform
= 4 mnd gratis!

Jaar abonnement

 • = € 0.24 per dag
 • 1-malig
 • Geen opzegtermijn
 • Direct beginnen
 • Optie tot verlengen
 • 365 dagen toegang tot de Facebookgroep
 • Online coaching & support

Inclusief ons eigen
Smoothie Challenge
e-book!

€87/ éénmalig


"Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waar je verplicht moet leven...”

Een klein impressie van
 de Weekmenu's


P.S.: Als je het echt zat ben om van het ene in het andere dieet te stappen en eindelijk wel eens gewoon weer wil genieten van eten dan is dit echt iets voor jou. Wil je meteen beginnen? Schrijf je dan nu in en ik stuur je meteen de inlogcodes om aan de slag te gaan.


  • Het opzeggen van de weekmenu's kan eenvoudig via een email naar evelina@gezondblog.nl. Houd hierbij rekening met een verwerkingsmoment van 14 dagen voor de bank. Je abonnement wordt geïncasseerd middels een automatische incasso die loopt vanaf het de datum dat jij begint. Bij een half jaar of jaar abonnement hoef je niet op te zeggen, dat is een éénmalige betaling.