Buikgriep
LIFE

Buikgriep voor deelnemers bijeenkomst voedselveiligheid

Meer dan honderd deelnemers van een bijeenkomst die ging over voedselveiligheid eerder deze maand in het Amerikaanse Baltimore, zijn daar ziek geworden. Ironisch genoeg hebben de mensen op de top waarschijnlijk een voedselvergiftiging opgelopen. Dat meldt NBC News.
De honderd mensen kregen last van diaree en misselijkheid. Gezondheidsfunctionarissen van de staat Maryland zeggen nog steeds niet te weten wat nu precies de uitbraak van buikgriep heeft veroorzaakt. De zaak is in onderzoek.

De bijeenkomst vond plaats tussen 8 en 10 april. Ten minste 1300 voedselveiligheidsfunctionarissen kwamen op de meerdaagse top af. Het aantal zieken kan dus nog hoger liggen.

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken