Buikgriep
LIFE

Buikgriep voor deelnemers bijeenkomst voedselveiligheid

Meer dan honderd deelnemers van een bijeenkomst die ging over voedselveiligheid eerder deze maand in het Amerikaanse Baltimore, zijn daar ziek geworden. Ironisch genoeg hebben de mensen op de top waarschijnlijk een voedselvergiftiging opgelopen. Dat meldt NBC News.
De honderd mensen kregen last van diaree en misselijkheid. Gezondheidsfunctionarissen van de staat Maryland zeggen nog steeds niet te weten wat nu precies de uitbraak van buikgriep heeft veroorzaakt. De zaak is in onderzoek.

De bijeenkomst vond plaats tussen 8 en 10 april. Ten minste 1300 voedselveiligheidsfunctionarissen kwamen op de meerdaagse top af. Het aantal zieken kan dus nog hoger liggen.

Over de auteur

Nico Oud

Ik blog over gezond eten en gezonder leven. In het dagelijks leven ben ik een Business coach met een gezin. Druk dus! Lunch en diner afspraken zijn aan de orde van de dag. Maar ook de verleiding om na een dag hard werken iets makkelijks te eten. Mijn tips passen goed bij mensen met een druk leven die geen zin hebben om de hele middag in de keuken of in de sportschool te hangen. Je kunt meer van me lezen op Nico Oud

1 Reactie

Klik hier om een reactie te plaatsen
  • Als het waarschijnlijk een voedselvergiftiging is, dan is er sprake geweest van slechte hygiene.
    Hygiene is een van de belangrijkste onderdelen om besmetting met buikgriep te voorkomen. Dat zouden al die specialisten wel moeten weten.

    Wel heel ironisch.

    Groetjes,
    Symptomen buikgriep .nl

Dit ben ik!

Lifestyle Changing Program

Inspirerende workshops

Inspirerende workshops

Club Gezondblog

DIRECT TOEGANG

Tot alle gratis producten van Club Gezondblog!

VIP Club Gezondblog

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet