peper en zout of herbamare roomkaas stengels bleekselderij hapjes snack vegetarisch

Gevulde bleekselderij

Gevulde bleekselderij
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties
1 pers.
Porties
1 pers.
Gevulde bleekselderij
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties
1 pers.
Porties
1 pers.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Vul de stengels met de roomkaas (of dip er gewoon mee) en maak het verder op smaak met de kruiden.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Diverse soorten ademwerk

ademworkshops Evelina zinger LCP

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet