Last Updated on: 27th oktober 2022, 01:07 pm
- 350 g zoete aardappel(en)
- 1 ei(eren)
- 100 ml havermelk
- 100 g havermout
- 1 tl kaneel
- 1 tl (wijnsteen) bakpoeder
- 1/2 tl vanillepoeder
- 1 snufje zout
- gras roomboter
- Schil de zoete aardappelen, snij ze in stukjes en kook ze gaar.
- Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
- Meng alle overige ingrediënten met de gestampte aardappelen.
- Verwarm een wafelapparaat, besmeer de ijzers met roomboter en verdeel wat beslag eroverheen.
- Bak de wafels in een paar minuten gaar.
- Heb je geen wafelijzer dan kun je er ook kleine pannenkoekjes van maken.
- Serveer de wafels met een klontje roomboter.
Eet je de wafels als diner serveer er dan nog wat soep bij van eerder deze week.
Reageer