MOVE

Rönisch Shape Aine review

Een nieuw gezicht op Gezondblog? Ja, dat klopt. Mijn eerste artikel is meteen een traktatie. Ik kreeg de kans om de Rönisch Shape Aine 7/8 Tights uit te proberen. Deze mooie hardloopbroek is verkrijgbaar op de website van Rönisch voor €79,95. Een pittig prijsje, vooral voor een studentje als mijzelf. In dit artikel vertel ik of de Shape Aine naar mijn mening al die centjes waard is.

Het blaadje dat met de Shape Aine werd opgestuurd, vertelt mij dat de broek is gemaakt met een hoger concentraat elasthan. Dit zorgt voor extra comfort. Het materiaal verbetert de vorm van de dijen en billen. De compressie zorgt voor betere ondersteuning van de spieren. In de taille zit de broek net iets hoger. Rönisch noemt het “een sportbroekje dat met de vrouw meedenkt”.

De eerste keer dat ik de broek aantrok dacht ik: “Wow, waar komen die dijen vandaan.” Ik heb zelf de neiging om met kleding de aandacht af te leiden van mijn brede rondingen. Deze broek liegt niet. Die dijen zitten er. In het begin schrok ik daar erg van, maar wij mogen als vrouwen eigenlijk best een beetje trots zijn op onze vrouwelijke vormen. Toen ik een beetje over het idee van mijn brede dijen heen was, zag ik dat de broek wel heel mooi zat. Mijn billen zagen er nooit eerder beter uit. Na wat sprongetjes te hebben gemaakt, voelde ik dat de broek inderdaad ondersteuning biedt. In de taille zit hij hoger dan ik normaliter ben gewend, maar het zit zeker niet vervelend. De lengte van de broek is precies goed. Ik vind 7/8 sportbroeken het fijnst. De broek zit stevig om mijn benen heen, maar niet perse strak. “Deze gaat niet afzakken”, dacht ik. Tijd om hem te testen.

Hardloopschoenen en een vestje aan, het is immers nog wat koud buiten. In de achterkant van de broek stop ik mijn huissleutel in het daarvoor bestemde vakje. Vol goede moed begin ik aan mijn rondje. Normaal gesproken heb ik het met inlopen nog wat koud. Dat was nu niet het geval. De broek hield mijn benen warm. Het inlopen ging met gemak en ik kon snel overgaan naar een sneller tempo, waar ik normaal langer inloop. De broek rekt mee met mijn bewegingen, maar hij blijft ondersteunen.

Tien minuten in mijn rondje voelde ik plotseling dat de broek wat was afgezakt. Ik hees hem hoger op, denkende dat ik hem in eerste instantie niet goed had aangetrokken. Hij bleef echter steeds een beetje afzakken. Niet dat ik blote kadetjes aan de wereld liet zien, maar bij mijn kruis bleef hij zakken.

Ik testte de broek een paar keer; met buiten hardlopen, in de sportschool en tijdens een sportrondje in mijn kamer. De broek was nu een aantal keer gewassen en het afzakken viel mee. Af en toe moest ik hem weer omhoog hijsen, maar ik vond het niet perse vervelend.

Ondanks dat het kruis soms wat lager gaat zitten, vind ik het een fijne broek en is het de beste in mijn ‘collectie’. Ik ben er zeer tevreden over en ik durf hem zeker aan te raden. Zoals ik eerder vertelde, de broek kost €79,95 en is te koop op de website van Rönisch.

Over de auteur

Ruby Manuela

Een 21-jarige journalistiek studente met een passie voor schrijven, eten en het leven. Volg mij op mijn weg naar een gezondere versie van mijzelf. Van ongezond naar gezond leven vergt moeite en wilskracht, maar levert zoveel energie en plezier. Ik hoop dat mijn tips en artikelen kunnen bijdragen aan jouw weg naar een gezondere versie van jezelf.

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zijn wij al vrienden?

Facebook Pagelike Widget
KokenKoken