EAT MOVE

Het resultaat van 6 maanden personal training

Personal trainer effect

Last Updated on: 9th april 2016, 09:24 am

6 Maanden geleden gaven we op Gezondblog.nl een gratis personal trainingsprogramma van TLV weg aan Nadine. Zij doorliep het programma van TLV met de persoonlijke support van personal trainers Bram en Melvin. Dit artikel is geschreven door Nadine over haar ervaring én natuurlijk het fantastische resultaat dat ze behaald heeft.

3 jaar geleden was het tijd voor verandering. Ik tikte de 100 kilo aan en er moest wat gebeuren! Het ging met ups en downs. Eerst ga je minder eten en meer bewegen. Ik viel 20 kilo af, maar mijn rondingen waren verdwenen en mijn energie leven behoorlijk laag.

Je verdiept je steeds meer op het gebied van voeding en sport. Nu is het wel zo dat er online veel maar dan ook heel veel te vinden is! Het ene topic spreekt het andere topic net zo hard weer tegen. Wat is nou waarheid? Wat is écht gezond en wat is commercieel? Wat zou het geweldig zijn om hier een stukje begeleiding in te krijgen.

Hoe het allemaal begon

Op Gezondblog, waar ik regelmatig te vinden ben, werd een win actie aangeboden. Stuur je motivatie in en win een half jaar online begeleiding van de toppers Bram en Melvin. Dat klonk natuurlijk super een half jaar begeleiding van je eigen personal trainers.

Dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken en een stukje ingestuurd. Een week later had ik een mailtje in mijn inbox dat ik, samen met nog iemand, een half jaar begeleiding had gewonnen van TLV training, lifestyle en voeding.

De start & voeding

Bram en Melvin namen contact met me op en we gingen meteen van start. Het begint met een soort van behandelingsplan opstellen waar je doel centraal staat. Je eigen persoonlijke doel is je leidraad naar dat specifieke doel toe. Het is dan ook van groot belang dat je dit voor jezelf duidelijk hebt. Mijn doel was 10 kilo afvallen en wat rondingen kweken.

Ik had al een heel lijstje klaarliggen met allemaal vragen die ik Bram en Melvin wou gaan vragen. Voornamelijk op het gebied van voeding. Nou ik denk dat er uiteindelijk misschien 2 of 3 vragen zijn overgebleven van mijn waslijst.

Zo ongelooflijk veel goeie informatie krijg je toegestuurd van Bram en Melvin. Het liefst had ik dat ze me in week 1 al week menu’s zouden toe sturen of me precies zouden vertellen hoe mijn ontbijt, lunch en diner de komende 6 maanden er uit zou gaan zien. Maar first things first.

Het is uiteindelijk allemaal goed gekomen. In de afgelopen 6 maanden heb ik veel geleerd over voeding. Het is belangrijk dat je het nieuwe eetpatroon niet ziet als een dieet, maar als een lifestyle!

Dit wordt heel mooi opgebouwd door kleine opdrachtjes die je wekelijks via de mail krijgt. Deze opdrachten vallen onder drie kopjes training, lifestyle en voeding. En je krijgt een trainingsschema toegestuurd voor de eerste 4 weken waar je meteen mee aan de slag kan. (Om de 4 weken wordt je trainingsschema vernieuwd)

Een klein voorbeeld van mijn 2e week

Lifestyle: slaap minimaal 8 uur en ga sowieso voor 23:00 slapen.
Training: verzwaar met gewichten daar waar mogelijk is.
Voeding: minimaal 3 koppen groene thee, 2 glazen frisdrank per dag minder, tussendoortje (koek/snoep/chips) vervangen door 50 gr groente, vermijd Light producten, bak in kokosvet of roomboter.

Verder krijg je een boodschappenlijstje met basisproducten die je in huis haalt en uitgebreide informatie over specifieke producten en hoe je in bepaalde situaties moet handelen. Zo krijg je elke week een mail waardoor je weer nieuwe dingen leert en alles stapje voor stapje toe kan passen in je dagelijkse leven. Want 1 ding is zeker je ‘lifestyle’ omgooien doe je in kleine stapjes want makkelijk is het zeker niet. Maar juist door deze fijne informatie heb je een paar goeie handvatten waardoor je goed kan doorzetten.

Ups & Downs

Je begint fanatiek waardoor je na de eerste 4 weken als resultaten gaat zien. Dit werkt behoorlijk motiverend! Maar de downs krijg je ook zeker.

Zo zat bij mijn traject de december maand er tussen waardoor ik het soms behoorlijk moeilijk had. Maar ook hier slepen Bram en Melvin je door heen! Motiverende woorden en wetende dat je altijd bij ze terecht kan maakt het dat je het elke keer weer oppakt en doorgaat!

De resultaten

Featured image 1De resultaten na deze geweldige 6 maanden zijn verbluffend! Die 10 kilo is er af! En ben zeker 10 cm van mijn buikomvang kwijt.

De resultaten volgen Bram en Melvin op de voet omdat je om de 4 weken je maten op je account bijhoudt en voor, achter en zij aanzicht foto’s toestuurt. Zo krijg je een duidelijk overzicht van je voorgang.

Ik kan nog zoveel meer vertellen maar je moet het mee maken! De uitgebreide training schema’s die specifiek op jou aangepast worden, de heldere uitleg over je voeding en de veranderingen in je dagelijks leven waar jezelf nog nooit over nagedacht hebt. Ook krijg je een eigen account waar je alles tot in de detail kan bijhouden, veel informatie kan vinden en je contact kan maken met gemotiveerde mensen.

Bruisend van leven en vol energie is het enige wat ik nog kan doen, Bram en Melvin bedanken voor deze geweldige afgelopen 6 maanden! Zonder hun was ik niet geweest waar ik nu ben!

Bedankt!

Groeten Nadine

 

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl