Gezondheid LIFE

Voordelen van een traangootbehandeling met fillers

Voordelen van een traangootbehandeling met fillers
Heb jij te maken met wallen onder de ogen? In dat geval is het mogelijk om te kiezen voor fillers. Dit is een middel waarmee je ervoor zorgt dat je een jonge uitstraling krijgt.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De ogen zijn namelijk de delen van ons gezicht waar mensen bij de eerste ontmoeting direct naar kijken. Vaak zijn de wallen of kringen onder de ogen genetisch bepaald, waardoor extra slapen of meer ontspanning niet de oplossing vormen. Een mogelijk oplossing bestaat vervolgens uit het kiezen voor een traangootbehandeling. Voordat je kiest voor een traangootbehandeling is het belangrijk om voldoende onderzoek te doen. 

 

Verlossen van wallen

Bij de keuze voor een traangootbehandeling heb je onder andere als voordeel dat je van wallen af bent. Je kunt kiezen voor een traangootbehandeling met fillers, waarbij sprake is van een effect dat meerdere jaren kan duren. Het is belangrijk om te weten dat de resultaten niet permanent zijn, waardoor je altijd nog tot een oplossing kan komen mochten de resultaten niet gewenst zijn. Desalniettemin vormt een traangootbehandeling de oplossing voor wallen verwijderen

 

Volume onder de ogen

Het grote voordeel van de traangootbehandeling bestaat uit het feit dat je hierdoor weer een jonge en frisse uitstraling krijgt. Je ziet er beter uit voor de mensen die je in het dagelijks leven ontmoet en bovenal voor jezelf. De behandeling verloopt door het plaatsen van meer of minder volume onder de ogen, afhankelijk van wat je nodig hebt. Tekort in volume onder de ogen resulteert meestal in donkere kringen. De traangootbehandeling bestaat vervolgens uit het toevoegen van extra vocht. 

 

Een goede arts

Het is belangrijk om voorafgaand aan de behandeling eerst langs te gaan bij een huisarts. Deze kan je wellicht advies geven met betrekking tot de oplossing voor het probleem waarmee je zit. Het is belangrijk om doorverwezen te worden naar de juiste arts, zodat jullie samen kunnen werken aan een goede oplossing. Laat je vooral behandelen door iemand met veel kennis en expertise, waardoor je zeker weet dat er op het moment van de behandeling geen fouten worden gemaakt. 

 

Andere voordelen van de behandeling

De andere voordelen hebben betrekking tot het verloop van de behandeling. De traangootbehandeling zal namelijk verlopen op een manier die zonder pijn is. Verder is jouw gezondheid gewaarborgd, wat betekent dat de kwaliteit en gezondheid van de huid niet zal worden aangetast door de behandeling. Er wordt gebruik gemaakt van een wetenschappelijk model, waarbij een filler met hyaluronzuur wordt toegepast. Dit is een stof die van nature al voorkomt in het lichaam en daarmee niet schadelijk is. Verder is er sprake van een korte behandeling van minder dan vijf minuten. Je kunt ten slotte foto’s bekijken om een goed beeld te vormen van het resultaat.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Over de auteur

Gezondblog Redactie

De redactie van Gezondblog plaatst dagelijks informatieve artikelen over gezonde voeding, gezond leven, mindfulness en work life balance en nog veel meer. Gezondblog bestaat al meer dan 10 jaar en is inmiddels een bekende naam in het 'online gezondheidslandsschap'. Onze redacteuren voorzien de website al jarenlang met informatie over de nieuwste trends op food en move gebied en geven hun deskundige mening.

Bekijk ook eens onze Twitter en Facebook pagina!

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl