gezonde recepten
amandelmeel amandelmelk ongezoet of water appel(s) ei(eren) gras roomboter kaneel lijnzaad snufje zout walnoten lunch ontbijt snack vegetarisch

Appel pannenkoek

gezonde recepten
Appel pannenkoek
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties
1 pers.
Porties
1 pers.
gezonde recepten
Appel pannenkoek
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties
1 pers.
Porties
1 pers.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Mix het amandelmeel, lijnzaad, zout, amandelmelk en de eieren door elkaar.
  2. Snij de appel in partjes en bestrooi ze met kaneel.
  3. Schenk het beslag in een koekenpan met roomboter en druk de appeltjes en de walnoten erin.
  4. Doe even een deksel op de pan zodat de bovenkant ook goed droog wordt.
  5. Serveer eventueel met nog een klontje boter erop.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

  • Ik begin iedere ochtend met een fruit/groente smoothie. Dit is snel klaar en eet makkelijk. Ik neem de lunch en diner volgens jouw recepten. Krijg ik op deze manier voldoende voedingsstoffen binnen? Hoor het graag, alvast bedankt. Met vr.gr. Anneke

    • Dat is al een heel mooi ontbijt. Omdat je het elke dag neemt zal ik het wat meer variëren met bijvoorbeeld een hand amandelen, chiazaad, lijnzaad, hennepzaad of havermout erdoorheen. En/of een lepel kokosvet. Dan krijg je ook nog wat extra vetten en eiwitten binnen.

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken