(wijnsteen) bakpoeder boekweitmeel ei(eren) Keltisch zout kokosolie rozijnen en abrikozen of geraspte kaas water lunch ontbijt snack

Boekweitbrood

Last Updated on: 16th maart 2017, 04:20 pm

Boekweitbrood
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
1 brood 10 min.
Cook Time Passive Time
30 min. 30 min.
Servings Prep Time
1 brood 10 min.
Cook Time Passive Time
30 min. 30 min.
Boekweitbrood
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
1 brood 10 min.
Cook Time Passive Time
30 min. 30 min.
Servings Prep Time
1 brood 10 min.
Cook Time Passive Time
30 min. 30 min.
Ingredients
Servings: brood
Instructions
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Smelt het kokosvet en mix dit met de overige ingrediënten (uitgezonderd de rozijnen of kaas) tot een mooi beslag.
  3. Roer de rozijnen en abrikozen (in kleine stukjes) erdoor voor een zoet brood of de geraspte kaas voor een hartig broodje. Of maak van de helft een zoete en van de andere helft een hartig broodje!
  4. Verdeel de mix over muffinvormpjes of een cakevorm en laat het een half uurtje rusten op een warme plaats.
  5. Bak het brood in circa 35 minuten af.
  6. Gebruik je muffinvormpjes dan is 20 minuten voldoende.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen