Snij alle ingrediënten in stukken en doe ze in een grote pan (uitgezonderd de bosuitjes).
Voeg water toe totdat de groenten net onder water staat en voeg de bouillonblokjes toe.
Laat de soep koken tot de aardappel gaar is.
Maak de soep glad met een staafmixer of in delen in de blender.
Voeg de ringetjes bosui toe en breng op smaak met zout en peper.
Serveer met een speltbroodje, eventueel besmeerd met wat gras roomboter.
Notities
Je kunt de soep natuurlijk ook serveren met een broodje die je zelf gemaakt hebt eerder deze week of uit de vriezer. Denk dan aan lijnzaad-, amandel- of notenbrood.
Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.
In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!
Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.
Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.
Reageer