appel(s) citroensap kaneel pompoenpitten snack

Gebakken appel uit de oven

weekmenu koolhydraatarmweekmenu koolhydraatarm

Last Updated on: 15th maart 2017, 01:47 pm

weekmenu koolhydraatarmweekmenu koolhydraatarm
Gebakken appel uit de oven
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
1 pers. 5 min.
Cook Time
40 min.
Servings Prep Time
1 pers. 5 min.
Cook Time
40 min.
weekmenu koolhydraatarmweekmenu koolhydraatarm
Gebakken appel uit de oven
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
1 pers. 5 min.
Cook Time
40 min.
Servings Prep Time
1 pers. 5 min.
Cook Time
40 min.
Ingredients
Servings: pers.
Instructions
  1. Verwarm de oven voor tot 180 graden.
  2. Halveer de appel, haal het klokhuis eruit en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  3. Besprenkel met citroen en kaneel en bak de appel voor 40 minuten op 180 graden.
  4. Rooster de pompoenpitten in een droge koekenpan en strooi ze over de appeltjes.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen