ei(eren) gemengde noten geraspte wortelen Keltisch zout knoflook kurkuma peper rode ui(en) zongedroogde tomaatjes diner lunch ontbijt vegetarisch

Gehakte notenbrood

Gehakte noten brood
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
8 porties 5 min.
Kook Tijd
40 min.
Porties Prep Tijd
8 porties 5 min.
Kook Tijd
40 min.
Gehakte noten brood
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
8 porties 5 min.
Kook Tijd
40 min.
Porties Prep Tijd
8 porties 5 min.
Kook Tijd
40 min.
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Mix in een blender of keukenmachine de noten tot meel.
  3. Voeg de uien, eieren, knoflook en tomaatjes toe en mix alles goed fijn.
  4. Roer de geraspte wortel en kruiden erdoorheen en schep het in een cakevorm bekleed met bakpapier.
  5. Plaats de cake 40 minuten in de oven.
Notities

Snij de cake in circa 8 plakken, neem er 1 als snack en 2 als maaltijd.
Je kan deze noten/wortel cake ook heel goed in porties invriezen.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Diverse soorten ademwerk

ademworkshops Evelina zinger LCP

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet