kikkererwten knoflookpoeder olijfolie paprikapoeder hapjes lunch snack vegetarisch

Geroosterde kikkererwten

Last Updated on: 7th maart 2017, 01:46 pm

Geroosterde kikkererwten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 pers. 5 min.
Kook Tijd
35 min. in de oven
Porties Prep Tijd
2 pers. 5 min.
Kook Tijd
35 min. in de oven
Geroosterde kikkererwten
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
2 pers. 5 min.
Kook Tijd
35 min. in de oven
Porties Prep Tijd
2 pers. 5 min.
Kook Tijd
35 min. in de oven
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Spoel de kikkererwten goed af en laat ze uitlekken in een zeef.
  3. Meng de olijfolie met de kruiden en hussel hier de kikkererwten doorheen.
  4. Bekleed een bakblik met bakpapier en verspreid de kikkererwten er over.
  5. Rooster ze voor circa 25 minuten, hussel ze dan even om en dan nogmaals 10 minuten.
  6. Laat ze een beetje afkoelen en klaar is je snack!
Notities

De kikkererwtjes kan je los als nootje eten of als een soort croutons over je salade.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl