gemengde noten havermout kaneel kokosolie pompoenpitten ontbijt snack

Granola met havermout

Granola met havermout
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
6 porties 5 minuten
Cook Time
20 minuten
Servings Prep Time
6 porties 5 minuten
Cook Time
20 minuten
Granola met havermout
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
6 porties 5 minuten
Cook Time
20 minuten
Servings Prep Time
6 porties 5 minuten
Cook Time
20 minuten
Ingredients
Servings: porties
Instructions
  1. Warm de oven voor op 150 graden.
  2. Sla met de onderkant van een pan de gemengde noten kleiner (tussen een schone theedoek).
  3. Laat het kokosvet smelten en roer daar alle ingrediënten doorheen.
  4. Verspreid het mengsel over een bakblik bekleed met bakpapier en plaats het blik voor circa 20 minuten in de oven.
  5. Let erop dat het niet aanbrand!
Recipe Notes

Serveer de granola door yoghurt met nog wat rozijnen, met wat vers fruit gemengd of zo uit het vuistje als snack.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet