gemengde noten havermout kaneel kokosolie pompoenpitten ontbijt snack

Granola met havermout

Last Updated on: 19th december 2016, 12:17 pm

Granola met havermout
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
6 porties 5 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Porties Prep Tijd
6 porties 5 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Granola met havermout
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
6 porties 5 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Porties Prep Tijd
6 porties 5 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Warm de oven voor op 150 graden.
  2. Sla met de onderkant van een pan de gemengde noten kleiner (tussen een schone theedoek).
  3. Laat het kokosvet smelten en roer daar alle ingrediënten doorheen.
  4. Verspreid het mengsel over een bakblik bekleed met bakpapier en plaats het blik voor circa 20 minuten in de oven.
  5. Let erop dat het niet aanbrand!
Notities

Serveer de granola door yoghurt met nog wat rozijnen, met wat vers fruit gemengd of zo uit het vuistje als snack.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Lees meer over de redactie van Gezondblog.nl