
|
Recept Afdrukken
|
Voeg toe aan je boodschappenlijstje
De ingrediënten staan op jouw boodschappenlijstje
|
Porties | Prep Tijd |
12 muffins | 10 min. |
Kook Tijd |
25 min. |
|
|
![]() |
Groente muffin
|
- 1/2 courgette(s)
- 75 g winter wortel of wortelpulp van een sapmachine
- 125 g havermout
- 2 ei(eren)
- 150 ml (plantaardige) melk
- 75 g geraspte (geiten)kaas
- 1 snufje Keltisch zout
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Rasp de courgette en wortel fijn.
- Meng alle ingrediënten goed door elkaar en verdeel het over muffinvormpjes. Gebruik je siliconen vormpjes dan hoef je ze niet in te vetten.
- Plaats de muffins voor circa 20 minuten in de oven.
Ik heb vrij kleine vormpjes gebruikt, bij grotere vormpjes moeten ze wat langer in de oven. Voelen even voor je ze eruit haalt of ze van binnen al stevig zijn. Je kunt deze als snack (1 muffin) of als maaltijd (2 á 3 stuks) nemen.
Reageer