
Groente schotel uit de oven
Boodschappenlijstje
|
Recept Afdrukken
|
Voeg toe aan je boodschappenlijstje
De ingrediënten staan op jouw boodschappenlijstje
|
Porties | Prep Tijd |
2 pers. | 15 min. |
Kook Tijd |
40 min. in de oven |
|
|
![]() |
Groente schotel uit de oven
|
Ingrediënten
- 350 g diepvriesspinazie ontdooit en goed uitgelekt
- 5 ei(eren)
- 125 g mozzarella in stukjes
- 1/2 bakje cherrytomaatjes gehalveerd
- 5 blaadjes verse basilicum
- 1/2 bakje champignons in blokjes
- 1 rode ui fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook fijngehakt
- 150 g gerookte zalm in stukjes
- 1 rode paprika in blokjes
- 1 courgette(s)
- peper & zout
Porties: pers.
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Roerbak de ui, knoflook, champignon, paprika en courgette beetgaar.
- Klop de eieren los, vermeng die met de zalm, tomaatjes en mozzarella en breng op smaak met basilicum, peper en zout.
- Voeg de ontdooide en uitgelekte spinazie toe en doe alles in een ingevette ovenschaal.
- Plaats de schaal voor 40 minuten in de oven.
Een genot om te maken! De smaak was een klein beetje flauw. Volgende keer meer kruiden. En ondanks dat de spinazie goed was uitgelekt bleef de schotel erg nat.