Doe alle ingrediënten in de blender en laat het even goed fijn mixen.
Stort het beslag in ingevette vormpjes en zet het 20-25 minuten in de oven.
Notities
Als ontbijt 2 á 3 muffins, als tussendoortje 1.
Eet er meteen wat warm op, eventueel met wat roomboter besmeren. Laat de rest afkoelen en doe ze in de vriezer.
Ik verpak ze altijd per stuk zodat ik, als ik een dag buitenhuis werk, er zo eentje mee kan nemen.
En als ik ze in de koelkast bewaar dan zijn ze op voor dat ik het weet…
Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.
In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!
Hoi Marga,
Door de wortels in de blender mee te laten draaien worden ze automatisch versnipperd!
Maar je zou ook de wortels kunnen raspen en dan door het beslag lepelen, dan heeft de cupcake wat meer stukjes erin. Groetjes Evelina
Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.
Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.
Ik neem aan dat de wortel geraspt moet worden
Hoi Marga,
Door de wortels in de blender mee te laten draaien worden ze automatisch versnipperd!
Maar je zou ook de wortels kunnen raspen en dan door het beslag lepelen, dan heeft de cupcake wat meer stukjes erin. Groetjes Evelina