Prak de bananen fijn en meng de havermout erdoorheen.
Bekleed een bakblik met bakpapier en vorm 5 hoopje van het mengsel.
Bak ze in 20 minuten in de oven gaar.
De koekjes blijven wat zacht.
Notities
Neem 2 koekjes als tussendoortje
Dit recept kan je lekker zo simpel houden of variëren met kaneel, speculaas kruiden, rozijnen, nootjes etc Let er wel op dat je de rozijnen niet aan de buitenkant zichtbaar hebt dan heb je kans dat ze verbranden...
Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.
In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!
Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.
Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.
Hallo Evelina,
Ik ben net begonnen met je weekmenu”s, ze smaken heerlijk.
Vraagje, kun je deze havermout koekjes ook invriezen?
Hallo, ja dat kan hoor! Is misschien ook wel beter als een soort zelfbescherming 🙂 Groetjes Evelina