ei(eren) geraspte (geiten)kaas havermelk havermout water

Kaas pannenkoek

Kaas pannenkoek
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
    Porties Prep Tijd
    2 pers. 5 min.
    Porties Prep Tijd
    2 pers. 5 min.
    Kaas pannenkoek
    Stemmen: 0
    Score: 0
    Jij:
    Stem op dit recept!
    Recept Afdrukken
    Boodschappenlijstje
      Porties Prep Tijd
      2 pers. 5 min.
      Porties Prep Tijd
      2 pers. 5 min.
      Ingrediënten
      Porties: pers.
      Instructies
      1. Mix de eieren, havermout en het vocht met een mixer tot een mooi beslag.
      2. Laat een klontje roomboter smelten en bak 2 mooie pannenkoeken van.
      3. Als je de pannenkoek hebt omgedraaid dan bestrooi je het met de geraspte kaas en doe je nog even de deksel op de pan om het te laten smelten.

      Over de auteur

      Evelina Zinger

      Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

      In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

      Reageer

      Klik hier om een reactie te plaatsen

      Dit ben ik!

      Artikelplaatsing op Gezondblog?

      Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

       

      KokenKoken

      Populaire onderwerpen

      koolhydraatarm dieet