
Kabeljauwschotel
Boodschappenlijstje
|
Recept Afdrukken
|
Voeg toe aan je boodschappenlijstje
De ingrediënten staan op jouw boodschappenlijstje
|
Porties | Prep Tijd |
2 pers. | 10 min. |
Kook Tijd |
25 min. |
|
|
![]() |
Kabeljauwschotel
|
Ingrediënten
- 300 g kabeljauw
- 1 courgette(s)
- 1 rode paprika
- 1 bosje bos of lente uitjes
- 75 g geraspte (geiten)kaas
- 200 ml (plantaardige) room
Porties: pers.
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snij de courgette in plakjes, de uien in ringetjes en de paprika in repen.
- Vet een ovenschaal in en leg onderin de courgette met daarover de paprika en bosuitjes.
- Kruid de vis met zout en flink wat peper en leg de vis op de groente.
- Roer de kookroom los met de geraspte kaas en verdun het met een klein scheutje water.
- Schenk dit over de schotel en plaats de schaal voor 25 minuten in de oven.
Notities
Serveer er eventueel nog wat (gebakken) aardappels bij voor je tafelgenoten.
Reageer