champignons courgette(s) gele paprika Italiaanse kruiden kipfilet knoflook olijfolie rode paprika ui(en) zoete aardappel(en) diner vleesgerecht

Mediterraanse schotel

Mediterraanse schotel
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan je boodschappenlijstje
De ingrediënten staan op jouw boodschappenlijstje
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min. in de oven
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min. in de oven
Mediterraanse schotel
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan je boodschappenlijstje
De ingrediënten staan op jouw boodschappenlijstje
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min. in de oven
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Kook Tijd
25 min. in de oven
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Marineer de kipfilet in de olijfolie, Italiaanse kruiden en de uitgeperste knoflook.
    Mediterraanse schote
  3. Kook de aardappels intussen in hun schil gaar (15 tot 20 minuten) en snij ze in plakken.
  4. Snij alle groente kleiner.
  5. Verdeel de zoete aardappel over de bodem van een ingevette ovenschaal, daaroverheen de groente en de gemarineerde kip.
  6. Plaats de schaal in de oven voor circa 25 minuten, kijk tussendoor even of de kip gaar is, als hij te lang erin staat wordt de kip droog.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

  • kheb een vraagje over het recept. Moeten de groenten en de kip niet eerst worden gewokt? Ik had het niet gedaan vanavond, maar de kip was nog een beetje rauw vanbinnen en de groente wel erg hard. Als ik het nog een keer maak, ga ik eerst wokken. De smaak was heerlijk, kheb het nog even gebakken in juspan.

    • Hoi, nee hoor, dat hoeft niet (maar het mag natuurlijk wel). Misschien had je de kip wat grover gesneden waardoor hij nog niet gaar was. Je zou het ook nog even kunnen afdekken met aluminiumfolie als de buitenkant bruin is maar van binnen nog niet.

Dit ben ik!

Lifestyle Changing Program

Diverse soorten ademwerk

ademworkshops Evelina zinger LCP

Club Gezondblog

DIRECT TOEGANG

Tot alle gratis producten van Club Gezondblog!

VIP Club Gezondblog

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet