Evelina Zinger
Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.
In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!
kheb een vraagje over het recept. Moeten de groenten en de kip niet eerst worden gewokt? Ik had het niet gedaan vanavond, maar de kip was nog een beetje rauw vanbinnen en de groente wel erg hard. Als ik het nog een keer maak, ga ik eerst wokken. De smaak was heerlijk, kheb het nog even gebakken in juspan.
Hoi, nee hoor, dat hoeft niet (maar het mag natuurlijk wel). Misschien had je de kip wat grover gesneden waardoor hij nog niet gaar was. Je zou het ook nog even kunnen afdekken met aluminiumfolie als de buitenkant bruin is maar van binnen nog niet.