Voeg de dadels, de melk en het meel toe en mix het glad.
Voeg het bakpoeder, het zout en de kaneelpoeder toe en roer de stukjes banaan er voorzichtig doorheen.
Stort het beslag in een bakblik bekleed met bakpapier en plaats het 30 minuten in de oven.
Snij hem nadat hij iets is afgekoeld in 10 plakken.
Notities
Neem je de cake als tussendoortje hou het dan gewoon bij 1 plak, als lunch of ontbijt kan je meer nemen, 2 á 3 plakken. Doe de rest eventueel in porties in de vriezer voor als je een drukke dag hebt en geen tijd of zin om te bakken.
Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.
In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!
Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.
Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.
Reageer