gezond weekmenu
amandelen ei(eren) kokosolie lijnzaad pecan of hazelnoten pompoenpitten sesamzaadjes zonnebloempitten zout lunch ontbijt vegetarisch

Notenbrood

gezond weekmenu
Notenbrood
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan je boodschappenlijstje
De ingrediënten staan op jouw boodschappenlijstje
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 brood 5 min.
Kook Tijd
60 min. in de oven
Porties Prep Tijd
1 brood 5 min.
Kook Tijd
60 min. in de oven
gezond weekmenu
Notenbrood
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan je boodschappenlijstje
De ingrediënten staan op jouw boodschappenlijstje
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 brood 5 min.
Kook Tijd
60 min. in de oven
Porties Prep Tijd
1 brood 5 min.
Kook Tijd
60 min. in de oven
Ingrediënten
Porties: brood
Instructies
  1. Verwarm de oven voor tot 160 graden Celsius.
  2. Laat het kokosvet au bain-marie smelten.
  3. Meng alle ingrediënten in een grote kom door elkaar.
  4. Stort dit in een cakevorm bekleed met bakpapier.
  5. Plaats het brood voor 50 á 60 minuten in de oven.
  6. Laat het notenbrood voor circa 30 minuten buiten de oven afkoelen en snij het dan in plakken.
Notities

Neem 2 á 3 plakjes als lunch, lekker met grasroomboter, en 1 plakje als je het als tussendoortje gebruikt.
Hou je wat meer van zoet voeg dan nog wat rozijnen toe!

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

2 Reacties

Klik hier om een reactie te plaatsen

  • supermakkelijk, ook wel lekker maar ik mis iets….ik heb cranberries toegevoegd en kokosvlokken.
    Lekker maar misschien wat dadels erin nog beter? Heeft iemand dat al eens geprobeerd? En kun je het invriezen eigenlijk?

    • Hallo Marjolein,
      Ik had deze zonder fruit gedaan om het hartig te laten. Je kan er nog eventueel rozijnen of dadels in doen, of om het hartiger te maken wat kruiden en zongedroogde tomaatjes. Of heeft er iemand anders nog wat variaties bedacht? Invriezen kan je het makkelijkste doen al in plakjes gesneden en dan in aparte zakjes.

Dit ben ik!

Lifestyle Changing Program

Diverse soorten ademwerk

ademworkshops Evelina zinger LCP

Club Gezondblog

DIRECT TOEGANG

Tot alle gratis producten van Club Gezondblog!

VIP Club Gezondblog

Zelf chocolade maken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet