Meng alle ingrediënten in een grote kom door elkaar.
Stort dit in een cakevorm bekleed met bakpapier.
Plaats het brood voor 50 á 60 minuten in de oven.
Laat het notenbrood voor circa 30 minuten buiten de oven afkoelen en snij het dan in plakken.
Notities
Neem 2 á 3 plakjes als lunch, lekker met grasroomboter, en 1 plakje als je het als tussendoortje gebruikt.
Hou je wat meer van zoet voeg dan nog wat rozijnen toe!
Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.
In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!
supermakkelijk, ook wel lekker maar ik mis iets….ik heb cranberries toegevoegd en kokosvlokken.
Lekker maar misschien wat dadels erin nog beter? Heeft iemand dat al eens geprobeerd? En kun je het invriezen eigenlijk?
Hallo Marjolein,
Ik had deze zonder fruit gedaan om het hartig te laten. Je kan er nog eventueel rozijnen of dadels in doen, of om het hartiger te maken wat kruiden en zongedroogde tomaatjes. Of heeft er iemand anders nog wat variaties bedacht? Invriezen kan je het makkelijkste doen al in plakjes gesneden en dan in aparte zakjes.
Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.
Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.
supermakkelijk, ook wel lekker maar ik mis iets….ik heb cranberries toegevoegd en kokosvlokken.
Lekker maar misschien wat dadels erin nog beter? Heeft iemand dat al eens geprobeerd? En kun je het invriezen eigenlijk?
Hallo Marjolein,
Ik had deze zonder fruit gedaan om het hartig te laten. Je kan er nog eventueel rozijnen of dadels in doen, of om het hartiger te maken wat kruiden en zongedroogde tomaatjes. Of heeft er iemand anders nog wat variaties bedacht? Invriezen kan je het makkelijkste doen al in plakjes gesneden en dan in aparte zakjes.