gember gras roomboter knoflook peper & Keltisch zout rode peper rucola sla sojasaus spekreepjes tauge ui(en) zoete aardappel(en) diner vleesgerecht

Oosterse stamppot

Oosterse stamppot
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 personen 15 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 15 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Oosterse stamppot
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 personen 15 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 15 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze in circa 20 minuten gaar.
  2. Pers de knoflook uit, snij de gember en rode peper zeer klein, versnipper de ui en fruit alles in de boter.
  3. Bak de spekjes mee en bak op het laatste de taugé nog even mee.
  4. Giet de aardappels af en stamp het taugé mengsel, de sojasaus en de rucola er doorheen.
  5. Stamp er eventueel nog een klontje boter door en breng op smaak met zout en peper.

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet