banaan(en) chiazaad havermout kaneel sinaasappel(s) water lunch ontbijt snack vegetarisch

Overnight oats met sinaasappel

Last Updated on: 1st maart 2017, 11:05 am

Overnight oats met sinaasappel
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
1 pers. 5 min.
Cook Time
1 nacht opstijven
Servings Prep Time
1 pers. 5 min.
Cook Time
1 nacht opstijven
Overnight oats met sinaasappel
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Servings Prep Time
1 pers. 5 min.
Cook Time
1 nacht opstijven
Servings Prep Time
1 pers. 5 min.
Cook Time
1 nacht opstijven
Ingredients
Servings: pers.
Instructions
  1. Mix de banaan, sinaasappel en het kaneel samen met het water in de blender goed fijn.
  2. Schep dit door de havermout en het chiazaad en plaats het afgesloten in de koelkast voor de nacht.
  3. Schep het de volgende dag even goed door en garneer eventueel met wat pompoenpitjes.
Recipe Notes

Ook makkelijk voor mee naar je werk als tussendoortje of lunch gerecht.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen