Mix het meel met het zout, de olijfolie, het bakpoeder en het water en zet dit voor 30 minuten weg.
Verdeel het in vieren en bak in een pan met anti-aanbaklaag er een platte koek van met de deksel erop. Als de bovenkant droog is draai je hem nog even om
Leg de "pizza's" op een stuk bakpapier en beleg met de tomatenblokjes, tonijn, kappertjes en ansjovis
Dek dit af met de kaas en plaats het in de oven voor circa 10 minuten (tot de kaas gesmolten is).
Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.
In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!
Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.
Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.
Reageer