garnalen gemberpoeder kipfilet olijfolie peper & zout roerbakgroente naar smaak sojasaus tauge diner visgerecht vleesgerecht

Roerbak met kip en garnalen

Roerbak met kip en garnalen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Roerbak met kip en garnalen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Porties Prep Tijd
4 pers. 15 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Roerbak de kipfilet in de wat olijfolie.
  2. Voeg als het gaar is de garnalen erbij.
  3. Roerbak in een andere pan de zak groente.
  4. Als deze beet gaar is roer je de taugé erbij zodat deze knapperig blijft.
  5. Voeg beide samen en breng op smaak met de kruiden en de sojasaus.
Notities

Serveer voor je tafelgenoten er eventueel nog wat rijst bij

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Dit ben ik!

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken

Populaire onderwerpen

koolhydraatarm dieet