gemberpoeder gemengde noten knoflook roerbakgroente naar smaak sojasaus Zero diner vegetarisch

Roerbak met Konjac

Een vegetarisch recept. Eet je met meerdere mensen dan kan je altijd nog wat kipsaté of rijst toevoegen en ze wel laten mee-eten met het groente en noten mengsel.

Roerbak met Konjac
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 10 min.
Porties Prep Tijd
1 pers. 10 min.
Roerbak met Konjac
Stemmen: 1
Score: 4
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Boodschappenlijstje
Porties Prep Tijd
1 pers. 10 min.
Porties Prep Tijd
1 pers. 10 min.
Ingrediënten
Porties: pers.
Instructies
  1. Knip het zakje Zero open en spoel het goed af in een zeef (de visachtige geur verdwijnt dan).
  2. Roerbak de knoflook in het kokosvet.
  3. Voeg de groente toe en bak het kort zodat het knapperig blijft.
  4. Voeg naar smaak de sojasaus en gemberpoeder toe.
  5. Vermeng het geheel met de Zero en warm het even door.
  6. Serveer het met de noten er bovenop.
Notities

Zero is een product wat bij de Action te koop is. Zit er geen Action in je buurt dan weet ik dat ze ook onder andere merknamen te verkrijgen zijn. Zowel online als bij de natuurwinkel. Het product is gemaakt van het Konjac plantje. Het bevat geen gluten, koolhydraten en vetten maar ook nauwelijks voedingswaarde. Zie het dus niet als een voedingsmiddel maar als een vulmiddel. Maar dan een vulmiddel zonder nadelen. Van zichzelf smaakt het nergens naar, je maakt het op smaak met de saus en kruiden. Varieer hier gerust mee, altijd handig als je bijvoorbeeld pasta, nasi of noedels mee wilt eten met de rest van het gezin.

Boodschappenlijstje

Over de auteur

Evelina Zinger

Naast het bloggen over alle thema's rond gezond leven coach ik ook (individueel en in groepsverband) over bewustwording in de breedste zin van het woord en geef ik workshops en lezingen. Deze combinatie geeft me heel veel voldoening.

In mijn vrije tijd lees ik graag: spirituele boeken met thema’s over bewustwording zoals: alles heeft een reden, je kunt overal van leren etc. maar ook management boeken (in de trant van: Hoe haal ik het beste uit mezelf, ondernemen met passie etc.). Ook ik leer elke dag weer bij en dat deel ik graag via Gezondblog!

Reageer

Klik hier om een reactie te plaatsen

Gezondblog.nl

Gezondblog wil lezers stimuleren voor een gezondere en bewustere ‘lifestyle’ met als doel dat je je lekker in je lijf gaat voelen.

Het gaat er in onze beleving om dat je tevreden bent met hoe je eruit ziet van binnen en van buiten. En dat er een goede balans is tussen werken en ontspannen en tussen gezond eten en bewust genieten.

Artikelplaatsing op Gezondblog?

Gezondblog bereikt de doelgroep die gezondere en bewustere keuzes willen maken. Wil je een artikel plaatsen? Neem dan contact op met: evelina@gezondblog.nl

 

KokenKoken